Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    15.0 km fra Tornes Fjordcamping
    Se flere hoteller i Tornes
    Anmeldt 2. august 2019 via mobile enheter

Dette er en campingplass som kan anbefales på det sterkeste. Hyggelig betjening, rent og pent overalt. Har de fasilitetene vi ønsker. En fredelig naturperle. Ønsker du fersk fisk til middag kan du prøve fiskemulghetene ved plassen. Kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2019
    Takk, Byggjordet
    Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Anbefales på det sterkeste hvis du er i nærheten. Veldig tilrettelagt for småbarnsfamilier. Vi leide «hytte 3» eller garasjehytta, den var topp utstyrt. Fine omgivelser og meget trivelig vertskap.

Takk

Dato for oppholdet: juli 2018
    Takk, Børge M
    Anmeldt 7. august 2017 via mobile enheter

Vi er på mellom 10 - 20 forskjellig plasser hvert år. Men har aldri vært borti maken til camping.
    Både fastboende og eierne er noe fantastisk fine mennesker. Hjelpsomme og utrolig trivelige folk.
    Her blir man tatt imot med åpne armer.

Som tidligere nevnt så er vi på mange campinger i løpet av året så har blitt mange plasser oppigjennom.
    Men en camping der så å si alle har det så pent har jeg ikke sett. Det er blomster å alt er pynta å pent alle plasser. Alt er ryddig å i orden.
    Sanitær er av eldre årgang men bærer ikke så mye preg av det da det er i orden å rent alle plasser.

En fantastisk fin Camping som vi håper folk besøker , vi kommer utvilsomt tilbake

Tusen takk for alt sammen å at vi fikk komme til dere Marit og Raymond :) å ikke minst en stor takk til sønnen Kristoffer.

Dere er helt fantastiske alle sammen både fastboende å eiere
    Håper dere får masse gjester.

Dato for oppholdet: august 2017
    3  Takk, Knut-Arne H
    Anmeldt 21. juni 2016

Utrolig bra service, nydelig beliggenhet med utsikt utover fjorden. Flott tilrettelagt for familier. Kort vei til Atlanterhavsvegen, Trollkirka, Fiskeværet i Bud, Vi var der med bobil og hadde noen fantastiske dager på Tornes fjordcamping

Dato for oppholdet: august 2015
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Renslighet
    1  Takk, OnAir384222
    Anmeldt 9. mai 2016 via mobile enheter

Her trives både vi og barna, anbefales! Flotte omgivelser, hyggelig drivere og kort vei til rundtliggende severdigheter. Her kan kyststien i Bud, Atlanterhavsveien og flotte fjell nevnes. Ligger ved sjøen med gode fiskemuligheter!

Dato for oppholdet: mai 2016
    1  Takk, Therese L