“Verdens beste fiskesuppe!”
Anmeldelse av Sola Strand Restaurant

Sola Strand Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 20 Restauranter i Sola
Anmeldt 15. november 2018

Fiskesuppa på Sola Strandhotell er verd et besøk. Dessverre var den ikke skikkelig varm da jeg var innom for å smake, men borsett fra det var den fantastisk god, og servert i et nydelig lokale med utsikt mot den spektakulære Sola-stranden og surferne der.

1  Takk, NordicWalkabout

Anmeldt 23. oktober 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger i hotellet og er den eneste i området. Litt begrenset og spesiell meny, men meget god mat. Bra og rask service.

Takk, RosslandR
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Vi bodde på hotell og spise både på restaurant og på buffe. Buffe har stor utvalg både på frokost og på middag. Restauranten valg er liten, men det de tilbyr er utmerket.

Takk, lenaa558
Anmeldt 11. august 2018 via mobile enheter

Buffeten var velfylt, smakfull og variert. Kvaliteten på kjøttet kunne knapt ha vært bedre og dessertene vanskelige å stoppe spisingen på. Lokalet har fin utsikt.

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Oeyvind L
Anmeldt 11. april 2018 via mobile enheter

Sola strand er en flott plass å gå tur og Strandhotellet ligger strategisk til for en stopp.
Selve hotellet har mange historiske detaljer og er flott innredet.
Vi stoppet for å spise lunsj etter en lang tur. Utvalget av mat er ikke så stort, men vi bestilte to smørbrød. Et rekesmørbrød og et med kylling. Min kone som har melke allergi fikk beskjed at smørbrødet med kylling var uten melkeprodukter. I ettertid er jeg ikke sikker på det fordi hun fikk en reaksjon senere på dagen. Jeg har mistanke om at brødet (frø loff) inneholdt melk. Rekesmørbrødet var stort og flott, men skulle vært laget med ferske reker.
Absolutt rom for forbedring. Pris - greit.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 347kjellg

Reisende som så på Sola Strand Restaurant, så også på

Har du vært i Sola Strand Restaurant? Del dine erfaringer!