Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En det gode smaker, men ingen høydare!”
Anmeldelse av Sola Strand Restaurant

Sola Strand Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 11 Restauranter i Sola
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. juli 2020

Spiste middag her to kvelder. Maten var ok, men heller ikke mer. Sukkersaltet laks virket flam. Røkt laks med asparges var bedre. Indrefileten var av varierende kvalitet. (min var god, mens konas var tvilsom). Restauranten har et klart forbedringspotensiale. Lokalene var smakfulle. Servicen var best første dag.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (28)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 28 anmeldelser

Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde en historisk 3-retters meny.
Kremet sellerisuppe
Porchetta
Sjokolade suffle
Vi ba om en anbefaling av hvitvin, og fikk en Semillion fra Australia. Perfekt match til forrett, og god til hovedrett.
God service.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 109KarlS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020

For en gedigen skuffelse! Alt var i grunnen feil med vår lutefisk og ribbemiddag! Maten var udelikat; små porsjoner; halvkokt fisk og ribbe som viskelær. Desserten som var riskrem kom med korn som ikke var kokt. Kommer definitivt ikke tilbake!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, S739GJlindah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. desember 2019 via mobile enheter

I desember dekker Strandhotellet til julelunsj og det kan de. Buffeten er innholdsrik og flott - velsmakende og stilsikre retter i hopetall.
Denne gang hadde vi siste bordsetning - roligere enn den første, men merkbart mindre på fatene og treigere påfyll. Tomme fat gjør seg ikke på buffet og det var litt skuffende. Men bevares - fantastisk god mat og mye å velge mellom, så absolutt anbefalt.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Roy50srg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2019

Det er dagen for å feire. Vi sløyfer middags jobben hjemme og inviterer til lunsj, på sola. Alle blir fornøyde og ikke minst jeg. Alt smakte! De kolde anretningene var fine og rene i smaken. Men aller best smakte kveita med blåskjellsaus. Virkelig lekkert, NAM-NAM. Vi kommer igjen, alle mann.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, tor1943
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sola Strand Restaurant, så også på

 

Har du vært i Sola Strand Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din