Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Blir nok ikke her neste gang....”
Anmeldelse av Sola Strand Restaurant

Sola Strand Restaurant
Vurdert som nr. 8 av 11 Restauranter i Sola
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. oktober 2020

Har alltid hatt restauranten til Strandhotellet som nummer en i Sola, men det stemte ikke i dag.
Hadde fiskesuppe til forrett og torsk til hovedrett.
I fiskesuppen var det ingen fisk, og blåskjellene smakte som om de var i "grenseland"
Torsken var god, men her var det dessverre alt for kald saus.
Forventet noe bedre av dette stedet til denne prisen.

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, GeirW_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 35 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Idyllisk og vakkert, men anbefaler å spise et annet sted. Smakløst og uten identitet, og lite smil å se.
Ta gjerne et glass vin, evt kaffen her pga omgivelsene. Service er bare grei, maten bør unngås dessverre.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, MagnarMeslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Spiste middag her to kvelder. Maten var ok, men heller ikke mer. Sukkersaltet laks virket flam. Røkt laks med asparges var bedre. Indrefileten var av varierende kvalitet. (min var god, mens konas var tvilsom). Restauranten har et klart forbedringspotensiale. Lokalene var smakfulle. Servicen var best første dag.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, vsvidar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Vi hadde en historisk 3-retters meny.
Kremet sellerisuppe
Porchetta
Sjokolade suffle
Vi ba om en anbefaling av hvitvin, og fikk en Semillion fra Australia. Perfekt match til forrett, og god til hovedrett.
God service.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, 109KarlS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020

For en gedigen skuffelse! Alt var i grunnen feil med vår lutefisk og ribbemiddag! Maten var udelikat; små porsjoner; halvkokt fisk og ribbe som viskelær. Desserten som var riskrem kom med korn som ikke var kokt. Kommer definitivt ikke tilbake!

Dato for besøk: januar 2020
Takk, S739GJlindah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sola Strand Restaurant, så også på

 

Har du vært i Sola Strand Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din