Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Katastrofe”
Anmeldelse av Sola Strand Restaurant

Sola Strand Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 13 Restauranter i Sola
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2021

Fin terrasse, men blåskjellene var ikke kremet men kom dynket i lunken fløte og med råe grønnsaker. Halvparten av skjellene åpnet seg ikke og pomme frites i beste fall lunken. Ikke veldig skarp betjening …

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 929ave
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 39 anmeldelser

Anmeldt 28. juni 2021 via mobile enheter

Menyen så enkel og innbydende ut. Dessverre skuffer maten noe voldsomt. Cæsarsalate skuffet stort. Fikk et salathode delt i fire, grillet. Lite dressing. Smak av jord. Dette var ikke særlig til måltid. Betjeningen gjorde sikker de kunne, men kom dessverre til kort. Tilbehør til flere av rettene kom ikke. Suppe uten brød. Burger uten pommes frites.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, 238_ysteins
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2021

Hva mer kan enn be om? Spise deilig mat i nydelige omgivelser, rett ved strandkanten! Det er tydelig at det har skjedd mye siden sist jeg var her. lokalene er freshe og innbydende og maten var fantastisk.
Selv hadde jeg en kyllingburger og venninnen min en burger. begge var saftige og gode :D

Personale er smilende og behjelpelige!
Kommer absolutt tilbake!

Tusen takk!

Dato for besøk: juni 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, sandralV6034FX
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. oktober 2020

Har alltid hatt restauranten til Strandhotellet som nummer en i Sola, men det stemte ikke i dag.
Hadde fiskesuppe til forrett og torsk til hovedrett.
I fiskesuppen var det ingen fisk, og blåskjellene smakte som om de var i "grenseland"
Torsken var god, men her var det dessverre alt for kald saus.
Forventet noe bedre av dette stedet til denne prisen.

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, GeirW_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Idyllisk og vakkert, men anbefaler å spise et annet sted. Smakløst og uten identitet, og lite smil å se.
Ta gjerne et glass vin, evt kaffen her pga omgivelsene. Service er bare grei, maten bør unngås dessverre.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, MagnarMeslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Sola Strand Restaurant, så også på

 

Har du vært i Sola Strand Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.