“Thai-smaken er der”
Anmeldelse av SenThai

SenThai
Vurdert som nr. 6 av 20 Restauranter i Sola
Anmeldt 18. januar 2024

Veldig, veldig nær opp til den maten du får i Thailand.
Ikke så veldig koselig og intimt for par å sitte inne. Har ikke prøvd ute ennå.
Så vi bruker å bestille og hente den gode maten selv.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Trail11422692347

Anmeldt 2. november 2022 via mobile enheter

Frekke/sure ansatte. Jeg bor på Sola men kommer aldri i livet tilbake på denne stygge plassen.

Igjen, forferdelig service!

Dato for besøk: november 2022
Takk, Rohnawe
Anmeldt 28. juni 2022 via mobile enheter

Super bra patai 😊 veldig koselige betjening. Anbefales på det sterkeste. Rett utenfor sentrum av Sola. Bon Apetit!!!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Trek59978918020
Anmeldt 21. juni 2020 via mobile enheter

Hyggelig plass, rask og hyggelig betjening. God mat. Kan spise der eller som take away, vi har prøvd begge deler. Vi kommer stadig tilbake 😀

Takk, LeneS93
Anmeldt 10. april 2020 via mobile enheter

Veldig god mat 🥰 Alltid hyggelig betjening og rask mat. Både takeaway og catering. Kommer tilbake her hele tiden

Dato for besøk: april 2020
Takk, SigveLarsen

Reisende som så på SenThai, så også på

Har du vært i SenThai? Del dine erfaringer!