Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Under enhver kritikk”

Ingen bilder tilgjengelig
Har du et bilde?
Legg det til.
China Garden Man Cheung Wong
Vurdert som nr. 9 av 11 Restauranter i Sola
Kjøkken: Kinesisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. november 2018

Besøkte restauranten for en god søndagsmiddag. Men hvilken fiasko det ble. På menyen sto buffet med hhv kinesisk mat (kinesisk pepperbiff og vårruller) og norsk julemat (pinnekjøtt, ribbe samt kokt laks). Pepperbiffen besto av noen smakløse biffstrimler i kjøttkakesaus. Vårrullene var kalde og seige. Pinnekjøttet ville ikke engang vært godkjent som hundemat. Laksen fikk vi ikke smakt på, det var tomt. Det skortet også på etterfylling generelt, bortsett fra poteter som det var mye av. Et aldri så lite pluss for bløtkaken på dessertbordet. Karamellpuddingen var laget av pulver og karamellsausen glimret med sitt fravær. Riskremen minnet mest om risgrøt med en rød saus som smakte syntetisk. For to personer kom det på kr 558 - og vi hadde kun vann til maten. Vi følte oss robbet!

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, Finn P. O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (21)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 21 anmeldelser

Anmeldt 17. februar 2017 via mobile enheter

Har spist lunsj på China Garden Sola i 20 år, men denne siste gangen ble jeg litt skuffet. Det positive er at da jeg ba om ekstra grønnsaker til den kinesiske pepperbiffen, så fikk jeg faktisk dobbel mengde. Det negative er at kjøttet var seigt. Denne retten har jeg spist flere ganger på China Garden og vært fornøyd med, så la oss håpe dette bare var uheldig. Grønnsakene var gode, sausen litt tam.

Dato for besøk: februar 2017
Takk, eileenhaga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2016

Take away, så sier ingenting om lokalet.

Hadde frityrstekt kylling i søt sur saus. Retten kom delt i 2 beholdere, en for saus og en for ris, kjøtt og salat. Beholderen for ris var en sånn isoporbeger som man får hamburgere i. Faktisk aldri fått salat til kylling i søtsur saus før.

Sausen smakte helt ok. Jeg reagerte litt på skall fra rødløk som var i sausen. Den gule løken i sausen hadde enten blitt brent på ei panne eller noe, for den var brun i kantene.

Kjøttet var lange strimler, men viste seg at mellom kjøttbitene var det mest deig. Det ble liksom annenhver gang med kjøtt og deig. Kjøttet smakte godt, og deigen var ikke verst den heller.

Har ikke noe å si om risen. Salaten så veldig slakk ut så den rørte jeg ikke.

Alt i alt, jeg spiste ikke halvparten en gang og plukket ut noe fra kjøleskapet i stedet.

Dato for besøk: juli 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, reia79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mai 2016

Vi var 4 personer, bestilte biff snadder, sur-søt svinekjøtt, og kylling i østerssaus, fra lunsj meny. Menyene kan med fordel ses på, (bedre beskrivelser og enklere å finne lunsjmenyen). Maten var fra grei nok til smakløs, best var biff snadder, minst smak var i kyllingretten. Servicen var ok. Lokalene rene og ryddige da vi var der. Rimelig, det ble litt over 400kr for maten. Kaffe er visstnok inkludert, men vi så ikke hvor den var..

Dato for besøk: mai 2016
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, TF420
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mars 2016

Her er det hyggelig og sette seg ned. Fint og greit interiør. Går mye her på søndagsmiddag. Puffe med mye god mat. Pensjonist pris. Følger med desserter og kaffe. Hyggelige betjening.

Dato for besøk: januar 2016
Takk, Solveig S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på China Garden Man Cheung Wong, så også på

 

Har du vært i China Garden Man Cheung Wong? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din