Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Drømmeland

Dette er noe av det beste jeg har opplevd på badefronten. Totenbadet har alt fra gøyale sklier til... les mer

Anmeldt 10. mai 2021
David B
via mobile enheter
Som tatt ut i fra en drømm

Så sykt mye mere enn bare ett bad, det er en plass der man lærer å kjenne seg selv, samt vokser som... les mer

Anmeldt 10. mai 2021
Navigator64748359699
,
Hamar, Norge
via mobile enheter
Les alle 20 anmeldelsene
  
Anmeldelser (20)
Filtrer anmeldelser
20 resultater
Vurdering fra reisende
12
7
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
12
7
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 20 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2019 via mobile enheter

Rene og fine garderober. Lyst og åpent lokale med stor variasjon i badeanlegget. Alle fra 4 til 40år hadde det kjempegøy. Grei pris på inngang og i kafeen. Som alle slike steder var det lite sunn mat tilgjengelig.

Dato for opplevelse: august 2019
1  Takk, elisabethbuerk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juli 2019

Enten du vil trene, svømme, leke eller spise, er dette et bra sted for deg! Fine lange sklier med musikk og lys, finne stupebredt og hyggelige ansatte! Takk for nå.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, hirste
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. november 2017 via mobile enheter

Veldig oversiktlig badeland med hyggelig betjening, rene garderober, varmt og deilig vann og kule sklier. Hyggelig sted for barn og unge.

Dato for opplevelse: januar 2017
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2017 via mobile enheter

Et lite og koselig badelandet. Supert for unger. Skulle vært litt mere ting for bare voksne. Men er som jeg husker det fra 90tallet

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Henriettebusk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2017

Jeg og ei venninne tok med en bekjentskap fra Makedonia til Totenbadet, fordi han ville bade. Det tok ca 1 t og noen minutter å kjøre dit. Da vi var fremme parkerte vi bilen og der var god parkering. Inne fikk vi rask og grei service av personalet før vi gikk inn i garderoben. Fant oss skap og la varene våre inn, så tok dusj og ut i svømmehallen. Det meste av utstyrene var som før. Eneste var nytt for meg, var svømmebasseng der man kan svømme mot og tilbake, og stupetårnet. Vi koste oss inne på badstue, i boblekaret, uti vannfoss og gøy var det synes vi alle :)
Ellers ikke mye mer å si enn det var fin badeopplevelse.

Dato for opplevelse: mars 2017
1  Takk, StianRusten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser