Rent og velholdt. Deilige temperaturer i bassengene . Observante og hyggelige badevakter som hadde... les mer
Supert badeland med kule sklier, bølgebasseng og elvestryk. Stort basseng med plass til trim og... les mer
Fint badeland med bølgebasseng og ulike sklier. Deilig varmt basseng med bobler. Lite folk da vi besøkte stedet i dag, så vi hadde god plass og ingen kø. Det er egne skifterom for de som ønsker det og dusja lukker med dør. Veldig fint for de som vil dusje for seg selv. Hyggelig betjening. Vi kommer igjen en annen gang.
Etter et besøk på Jorekstad Fritidsbad, valgte vi Totenbadet dagen etter. Dette var også et godt valg. Fantastisk innendørs anlegg med kiosk, bølgebasseng, boblebad, Wild river, flere sklier ( 40 meter og 12 meter) og småbasseng.
Smittevern godt ivaretatt her også
13 åringen er strålende fornøyd med besøket.
Fin leke/aktivitetsløype utenfor. Dagen etter besøkte vi stedet igjen for et slag minigolf på en flott ny bane utenfor.
Anbefales !
Rene og fine garderober. Lyst og åpent lokale med stor variasjon i badeanlegget. Alle fra 4 til 40år hadde det kjempegøy. Grei pris på inngang og i kafeen. Som alle slike steder var det lite sunn mat tilgjengelig.
Enten du vil trene, svømme, leke eller spise, er dette et bra sted for deg! Fine lange sklier med musikk og lys, finne stupebredt og hyggelige ansatte! Takk for nå.
Veldig oversiktlig badeland med hyggelig betjening, rene garderober, varmt og deilig vann og kule sklier. Hyggelig sted for barn og unge.
Et lite og koselig badelandet. Supert for unger. Skulle vært litt mere ting for bare voksne. Men er som jeg husker det fra 90tallet