En god opplevelse for hele familien. Mye å gjøre og hyggelig vertskap. Her koser hele familien seg... les mer
Jeg tenker at det blir en del minus på badet da de ikke tillater at man har med vann engang! Det er innmari viktig å holde seg hydrert og nå er jeg ledsager og mor til en gutt på autisme spekteret som sitter klar og parat på en stol for å bistå med hjelp dersom det trengs.
At man ikke får ha med egen flaske med vann tenker jeg er helt urealistisk. Når man er aktiv og bader så er det innmari viktig å drikke mye vann! MT ville nok satt at vann, det må man få lov til.. utover det så kan man ta med mat og spise ute i resepsjons området. Null problem
Badelandet er veldig fint egentlig, men det er forferdelig møkkete!
Møkkete gulv i garderobene, hår og skitt i dusjen, toalettene var møkkete og ikke fylt på med papir o.l.
Utnytt potensialet bedre!
Rent og velholdt. Deilige temperaturer i bassengene . Observante og hyggelige badevakter som hadde full oversikt og passet på. Vi var der en hverdag i juli, passe med folk.
Supert badeland med kule sklier, bølgebasseng og elvestryk. Stort basseng med plass til trim og lek. Stupetårn, diverse varme kulper og boblebad. Hyggelige ansatte og greit utvalg av mat. Kjempefornøyd!
Forferdelig uhygienisk dusj og garderober, dunger med hår overalt i sluk og på gulv. Samme opplevelse for en måned siden.
Mye morsomme vannaktiviteter i stedefor bare kjedelige firkantete bassenger. Hyggelig atmosfære og deilig vanntemperatur. Jeg må også gi ekstra skryt for at de har båser man kan dusje i (for de som synes det er ukomfortabelt å dusje naken foran folk), dette gjorde da at den regelen ble enklere å følge. Takk for en fin dag!