Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
      • Booking.com
      4.7 km fra Alesund Airport Hotel
      Se flere hoteller i Skjong
      Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Var her i 4 netter. Renslig på rommene. God frokost. De ansatte er smilende og serviceinnstilt. Trodde jeg hadde mistet airpodsene mine her, og de fulgte dette godt opp. Et hotel som er å anbefale sterkt!

Dato for oppholdet: august 2020
      Takk, odai2018
      Anmeldt 18. mars 2018

To netters overnatting. Greit hotell med frokost ved tunnellutgangen fra Ålesund, og broen over til Giske. Bra plassert i forhold til turer i Giske kommune og omegn. Ligger ca 10 km fra Ålesund Airport i stille omgivelser. Brukbar frokost i eget rom ved inngangen.
      Normalt prisnivå.

Romtips: Velg utsikt mot bussterminalen hvis mulig.
      Dato for oppholdet: mars 2018
      • Reisetype: Reiste med familie
      Takk, joh_s3
      Anmeldt 23. august 2016 via mobile enheter

Kjempegod frokost for "drop in" gjester. Har også bar på kveldstid og tapasaften. Vel verdt et besøk både for lokale og tilreisende. Uslåelig utsikt fra 2. etasje. Grei forbindelse både til Ålesund og flybussen. Hyggelig betjening. Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2016
      Reisetype: Reiste alene
      Takk, Belisa123
      Anmeldt 25. juni 2014 via mobile enheter

Vi kom til hotellet om kvelden og fant ikke noe sted hvor vi kunne få mat. Imidlertid var det en vakker solnedgang, det var stille og rolig der, og vi sov godt. God frokost dagen etter og god service, når personalet var til stede. Helt grei overnatting.

Dato for oppholdet: juni 2014
        • Rom
        • Renslighet
      Takk, Seterhuldre
      Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
      Anmeldt 9. september 2012

Vi gjorde alle bestillingene våre gjennom Booking.com og bestilte et nytt hotell til hver natt i fjordene vest i Norge. Dette var det eneste som ikke kunne finne bestillingen vår, selv om innsjekkingspersonen husket at den hadde vært i systemet tidligere. Men de hadde heldigvis rikelig med plass. Vi hadde et rom ved bussterminalen, men sov godt - det var ingen støyproblemer. Veldig praktisk for å rekke det tidlige flyet vårt, men ikke tidligere enn at vi rakk å spise en veldig god frokost.

Takk, CherryClift
      Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.co.uk. Vis original