“Glem alt….”
Anmeldelse av Skogens Konge

Skogens Konge
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Viken
Anmeldt 27. november 2021 via mobile enheter

Du tidligere har spist? Vær sin smak, men dette var en fantastisk opplevelse. Hyggelige folk og en FANTASTISK mat. Spist masse steder, men dette er garantert topp 3 også i Ål a gitt. Kommer garantert tilbake! Takk!!

Dato for besøk: november 2021
Takk, cat0t

Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Skogens Konge er en nyåpnet gastropub i hjertet av Ål, beliggende litt i bakkant av Circle K ved riksvegen. Stedet er flott innredet og de ansatte er hyggelige og serviceinnstilte.

Burgerne vi valgte ble flott presentert og smakte godt men prisen var i høyeste laget. Kr 225 og kr 245 for burger og frites er ganske dyrt og til den prisen hadde jeg forventet en enda vassere burger. Drikke kom i tillegg.

Så maten får terningkast fire men jeg trekker en stjerne for prisnivået og det faktum at stedet heter Skogens Konge men kun har bilder av hjort og skotsk høylandsfe på veggene 😳.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Svein72
Anmeldt 22. juli 2021 via mobile enheter

Vi (to voksne og to barn) spiste et veldig godt måltid her. Vi voksne spiste indrefilet, som var saftig og god. Det tok riktig nok noe tid å få maten, men den var verdt ventetiden. Prismessig var prisen noe høy.

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, VidarMe

Har du vært i Skogens Konge? Del dine erfaringer!