Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (29)
Filtrer anmeldelser
29 resultater
Vurdering fra reisende
5
8
9
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
5
8
9
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 29 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

På vår tur til Vestlandet kom vi over denne perlen av et sted, Skånevik. Varmt og hyggelig vertskap i et rustikk hotell. Veldig trivelig og mange fine stier. Ikke så langt unna Odda og Rosendal på veien til Bergen

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Frankofil_9
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. april 2020 via mobile enheter

Et av de beste hotellene jeg har lagt på, helt super service fra de som jobber der. 10 av 10. Selv i corona tidene fikk vi helt kanon service. Kjempe fornøyd med plassen og ansatte, ambefaler virkelig dette

Dato for oppholdet: april 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, martinjG8221KO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019

Var innom for en matbit da familien og jeg ventet på fergen over til Matre. Tok kontakt i resepsjonen og ble møtt av vennlig resepsjonist som informerte om tilbudet av mat i restauranten.
Vi bestilte pizza og et glass hvitvin. Etter meget kort tid kom et rødvinsglass på bordet, og like etter kom maten. Pizzaen var helt ok, spesielt hvis man er sulten og liker deigete bunn.. vinen var god til tross for at den kom i feil farge. Serviceinnstilt betjening gjorde at dette ble en god opplevelse likevel.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 346ingunr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Vi bodde her under bluesfestivalen, og møtte kaotiske tilstander allerede da vi skulle sjekke inn. Rommet vårt var ikke klart, noe som forsåvidt var helt greit siden det tross alt var festivalhelg.
Vi fikk rommet vårt før det var blitt rengjort, bare for at vi skulle kunne skifte klær og ha et sted å sette bagasjen vår. Vi ble lovd at rommet skulle gjøres klart så snart som mulig, men timene gikk, og vi måtte 4 ganger spørre om vi snart kunne få sengetøy og håndklær. Da vi kom tilbake til hotellet om natta etter å ha vært på konsert, hadde vi fortsatt ikke fått håndklær.
Både rommet og badet bar preg av at en oppussing trengs, og badet var i tillegg skittent. Det rant også vann fra toalettet ut på golvet.
Lunsjbufféten var velsmakende og variert, men middagen (3-retters) var heller trasig.. Lunken blomkålsuppe til forrett, kald og "seig" breiflabb til hovedrett, og sitronis til dessert. Isen var nok det beste. Uerfarne servitører som slengte bestikk på bordet til oss da vi mangler både gafler, kniver og skjeer. Vi måtte spørre om å få bestille drikke etter at de hadde tatt opp bestilling på maten.
Servicen i resepsjonen var heller ikke den beste. Jeg hadde følelsen av at vi var til bry både da vi sjekket inn, og da vi underveis i oppholdet måtte etterlyse sengetøy, håndklær og rengjøring av rommet. Da vi skulle sjekke ut på søndag, var jenta som satt i resepsjonen opptatt av å se film på mobilen sin, og selv om vi sa forsiktig "hei" et par ganger, gikk det 2-3 minutter før hun hadde tid til å hjelpe oss.
Det positive er at hotellet ligger fint til i vakre Skånevik, og at det har en flott hage. Trivelig spisesal.
Har full forståelse for at det blir hektisk for hotellet når bygda invaderes i forbindelse med bluesfestivalen, men dette var ikke et godt opphold for oss

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, MiaMJ74
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2019 via mobile enheter

Nydelig beliggende hotell i vakre omgivelser ved fjorden og hyggelig velkomst. Både hotelleier og ansatte får deg til å føle deg som «familie». Fikk rom med fin utsikt, noe som ble valgt fremfor oppusset bad (skulle snart renoveres). Rommet var koselig og seng og puter svært behagelig. Beste på vår Vestlandstur. En fantastisk solnedgang om kvelden! Kommer mer enn gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Reidunsola
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser