Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelige lokaler og beliggenhet, ikke det samme om maten”
Anmeldelse av Strandhuset på Ølberg

Strandhuset på Ølberg
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Ølberg
Prisklasse: USD 16 - USD 34
Beskrivelse: I 2014 brant gamle velkjente Ølberg kafe og kiosk ned og hele bygget måtte rives på grunn av skadene. Vi har nå bygd opp igjen bygget, men har utvidet tilbudet som har vært her i generasjoner. Vi ønsker at både liten og stor, gammel og ung skal få gode minner fra de flotte Jærstrendene vi har i regionen - hele året. Ølbergstranden er en liten strand og havn lett tilgjengelig for alle. Det er ikke bare den friske sjøluften og den vakre utsikten som skal bidra til flotte rammer for arrangementer og gi gode opplevelser, men også smaksløkene skal huske at de har vært på Ølberg. Her kan du feire alle livets høydepunkter, gjennomføre et profesjonelt bedriftsarrangement, spise søndagsmiddag, a la carte på hverdager, eller bare nye god kioskmat. Vi er opptatt av ekte, ærlig og smaksrik mat, gode nytelser og fornøyde gjester. Strandhuset ligger idyllisk til på Ølbergstranden, 20 minutter fra Stavanger, 15 minutter fra Sandnes og 5 minutter fra Sola Flyplass.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: I 2014 brant gamle velkjente Ølberg kafe og kiosk ned og hele bygget måtte rives på grunn av skadene. Vi har nå bygd opp igjen bygget, men har utvidet tilbudet som har vært her i generasjoner. Vi ønsker at både liten og stor, gammel og ung skal få gode minner fra de flotte Jærstrendene vi har i regionen - hele året. Ølbergstranden er en liten strand og havn lett tilgjengelig for alle. Det er ikke bare den friske sjøluften og den vakre utsikten som skal bidra til flotte rammer for arrangementer og gi gode opplevelser, men også smaksløkene skal huske at de har vært på Ølberg. Her kan du feire alle livets høydepunkter, gjennomføre et profesjonelt bedriftsarrangement, spise søndagsmiddag, a la carte på hverdager, eller bare nye god kioskmat. Vi er opptatt av ekte, ærlig og smaksrik mat, gode nytelser og fornøyde gjester. Strandhuset ligger idyllisk til på Ølbergstranden, 20 minutter fra Stavanger, 15 minutter fra Sandnes og 5 minutter fra Sola Flyplass.
Anmeldt 23. november 2018

Strandhuset har verdens flotteste beliggenhet. Lokalene er også hyggelige. Det som det ermulig å gjøre noe med er maten. Hamburgeren var kald, vi vet at pommefriten er laget av beste poteter, synd de var saltet for sterkt. Fint med glutenfritt brød til hamburgeren, men glutenintolerante har også smakssans. Brødet blir bare så mye bedre etter en tur i brødristeren. Det er mulig å lage/ bake/ kjøpe proteinscones av havre som er veldig god på smaken, og greie å ha i frysen, og lette å tine. Setter kjempestor pris på når kokken prøver å få glutenfritt til å smake..og anbefaler kokken å nettopp gjøre det...hyggelig betjening...

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Tone O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1923 av 77 anmeldelser

Anmeldt 8. september 2018 via mobile enheter

Strandhuset på Ølberg ligger nydelig til med utsikt mot havet. Når maten i tillegg er helt utmerket (i alle fall blåskjellene) og betjeningen er hyggelig, så kan det ikke bli stort bedre for en lunsj ved stranden.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Alexander590
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2018

Dette stedet egner seg ikke for familiefeiringer. Søndager med 3 bordserveringer er malen for stedet og da er det raskt inn og raskt ut som gjelder. Her er det ikke tid til å ta kaffekoppen i ro og fred. Vi trodde vi hadde to timer for vårt bord, men ble fortalt ved ankomst at bordet skulle klargjøres etter halvannen time. På grunn av at vi var mange og i tillegg hadde en handikappet person med i følget var ikke alle ferdige med kaffen da vi igjen ble fortalt at bordet skulle ryddes. Det var flere andre bord som var ledige lenge etter neste bordservering var begynt
(vi ventet i nesten en time), men vi fikk ikke tilbud om å vente ved annet bord mens vi ventet på taxi. Istedet for ble vi stående i gangen. Uprofft og lite serviceinnstilt. Den som ble feiret og betalte satt igjen med en bitter bismak etter besøket. Neste gang velges Sola Strand Hotell!

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2018 via mobile enheter

Lokalene ligger i naturskjønne omgivelser og er i utgangspunktet flotte. Men- og de er det mange av..
Velkomstdrinkene var ikke klar, middagen var elendig. Så sånn sett gjorde det ingenting at porsjonene var små. Kjøttet var fettet og dårlig stekt, sausen feit og lagt på en side. Flere fikk svidd løk- veldig ujevnt! Servitørene virket uproffe og uerfarne, de klarte ikke tilby drikke og flere bord måtte etterspørre mange ganger før de fikk første glass ved bordet. Desserten var også dårlig, sjokoladefondant, noen greit stekt andre svidde på kantene. Dette er for dårlig, de som hadde bestilt vegetarmiddag fikk rotgrønnsaker i en liten haug- flaut flaut flaut og absolutt ikke noe å bli mett av. Ingen alkoholfri vin alternativ.
Toalettet gikk tomt for toalettpapir og ble ikke fylt på. Alt i alt en dårlig opplevelse og irriterende mtp hva prisen var for dette.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, StavangerStina
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2018

vi var det på søndag22juli. De har delt opp dagen i 3 bordsetning. Vi var på den siste kl 17-19.. Bra med folk og mange retter både varmrett og buffe. Helst mat for voksne, men jentene ordnet med mat til jr også Nydelig sted med god mat og kjekk betjening. også den gode desserten. NB det er lurt på forhånd å ta en titt på alle rettene før du bestemmer deg, mange nyheter som du kanskje skulle prøve,. jeg er litt konservativ i matveien men her prøvde jeg nye ting. prøv selv, du vil ikke bli skuffet.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, kamhaaland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Strandhuset på Ølberg, så også på

 

Har du vært i Strandhuset på Ølberg? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din