Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Man føler seg et helt annet og varmere sted her

Dette må bare oppleves. Føles som å være i sydligere strøk. Nydelig sandstrand og blått hav. Kan... les mer

Anmeldt 3 uker siden
bj_rno265
,
Oslo, Norge
Perle som må oppleves

Bodde her en natt i bobil i mai, og var veldig heldig med været. Helt vindstille og 12-13 grader i... les mer

Anmeldt 16. mai 2021
alfmagne
,
Brattvåg, Norge
via mobile enheter
Les alle 17 anmeldelsene
  
Anmeldelser (17)
Filtrer anmeldelser
17 resultater
Vurdering fra reisende
10
4
3
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
10
4
3
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 17 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig strandkritt hvit sand og veldig ryddig. Veldig fint å bade men ganske kaldt vannher finner du roen og fantastisk nydelige solnedganger visst du telter oppe på gresset så kan det være mye maur. De fikk vi erfare så se hvor du setter telte ditt☺️

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, nieida83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Dette er en perle av en strand - nydelig hvit skjellsand og hav så langt en kan se. Her er det organisert parkering ( kr 40/dag )med enorm plass. På stranden er det god plass til alle som måtte dukke opp en godværsdag. Det er også mulighet for camping med telt eller bobil. Strøm, vann og toalett er tilgjengelig både for campere og andre besøkende. Kiosk med begrenset vareutvalg. Dessverre aldri så veldig varmt i havet... stranden må besøkes dersom man er i området - både sommer og vinter, storm og i stille.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, vestlandsfand1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2017

Utrolig flott strand, kan forstå at den har blitt kåret til Norges vakreste. Litt vindfullt og kjølig da vi var der, så det ble ikke så mye bading. Uansett verdt besøket.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, FlopsyP
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2017 via mobile enheter

Fantastisk hvit og stor sandstrand. Vi var har på en solrik dag, med mange andre gjester. Campingen som er på stedet er helt genial. Er helt ned ved standen, anbefales veldkg å campe her. Kan se for meg at det er meget værhardt på dette stedet.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, Robin O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2017

Fantastisk strand med nydelig hvit sand og turkis hav . Overnattet i bobil på campingplassen som ligger nesten rett på stranda . Resepsjonen har en liten kiosk , her er toaletter og dusj . Alt er enkelt , men rent og i orden. Det er ingen butikk eller spisesteder . Det det er mest av her er nok vær , og mye vind til tider . Kommer gjerne igjen hit .

Dato for opplevelse: juli 2017
1  Takk, olga094
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser