Var 2 dager på Treknatta 1 med bestemor og hennes lille hund, samboer og en 4-åring.
Vi valgte Treknatta 1 pga hunden, ellers hadde vi muligvis valgt Dyttholknatten som er i direkte nærhet og utsikt til fossen. De to andre hyttene er derimot ikke mer enn et steinkast unna elven. Alle tre hyttene er av høy standard. De har alt du behøver av kjøkkenutstyr, fin uteplass der du kan grille og nyte. Treknatta 1 har morgensol, mens Treknatta 2 har kveldssol. Jeg synes personlig at Treknatta 2 er et hakk bedre enn Treknatta 1 pga større uteplass, har parasoll, mer / finere sitteplass (og t.o.m. flere fugler ved fuglebrettet).. Ett hakk koseligere mao. I elven kan man fiske, men ikke hørt om noen som har fått noe (?). Det er uendelig med turmuligheter men kun noen få skogsstier. Ekstremt mye blåbær nå i juli og angrer på at bærplukkeren ble hjemme. Noe multer, men vi så veldig lite sopp.
Før oppholdet hadde vi god kontakt med Ante. Han svarte på spørsmål vi hadde, og var veldig hyggelig. Han kom også på besøk dagen etter ankomst, ønsket oss velkommen samt om vi hadde flere spørsmål så svarte han galant på disse.
Oppholdet var en veldig hyggelig opplevelse. Anbefaler alle en dag eller to på fosstopp, selv om at det koster. Jeg synes derimot at det var verdt hele opplevelsen/oppholdet.