Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
SYV VANNFALLTUR: Privat rundtur til Hardangerfjorden, 12 timer
1

Bestill på forhånd
fra
USD 841,32
per voksen
Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Ulike måter å oppleve Låtefossen Waterfall på
fra USD 841,32
Mer informasjon
Anmeldelser (450)
Filtrer anmeldelser
450 resultater
Vurdering fra reisende
257
155
32
6
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
257
155
32
6
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 450 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Mektig, høy vannføring med mye vannsprut som driver over veien/brua. Flott syn i en forholdsvis trang del av dalen, fossen deles delvis i to av et steinparti

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, BearTrondheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2019 via mobile enheter

De to fossene, Skarsfoss og Låtefoss renner sammen i en elv før den renner ut i Storelva under den staselige steinbrua som ble bygd i ca 1860. Ettersom RV 13 går gjennom dalen, som er trang og vill, stopper de fleste opp om de er så heldige å finne en parkeringsplass, for å gå over brua, ta bilder og få seg en frisk dusj. Det kan være mye trafikk så det gjelder å se seg for.

Dato for opplevelse: juli 2019
2  Takk, gunvoro361
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2019 via mobile enheter

Låtefossen bør du få med deg om du er i nærheten av Odda. Fossen er et spektakulært skue der den kaster seg utfor dalsiden. Den har to løp som deler seg under en vakker steinbru. Du bør absolutte stoppe der, men vær forsiktig! Parkeringsforholdene er kaotiske, særleg i turistsesongen.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, Moagut1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. juni 2019 via mobile enheter

Låtefoss, høyde 165 meter, er en fantastisk naturopplevelse. På veien ned til Odda fra Røldal kommer man tett på fossen. Det er parkering på nordsiden av Låtefoss bru. Det fantastiske er at du kommer helt nær den vakre fossen. Reiser man E134 må man ta avstikker ned til fossen (ca 6 km). Dette er en av de mest attraktive fossene i Norge, og her kan du ta fantastiske feriebilder.

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, henningsol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mai 2019

Lett tilgjengeleg foss nær vegen. Fossen deler seg i to og hadde stor vassføring denne dagen. Fin bru over elva.

Dato for opplevelse: mai 2019
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser