SYV VANNFALLTUR: Privat rundtur til Hardangerfjorden, 12 timer
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Låtefossen Waterfall på
Anmeldt 7. juni 2021

To kraftige fosser som bruser godt og ypperlig til å fylle vannflasken med friskt, deilig fjellvann. Lett tilgjengelighet da det er rett ved veien, og avkjørsel til å stoppe.

Dato for opplevelse: mai 2021
Takk, Linn M H
Anmeldt 4. juni 2021

Dette er et fossefall som er verdt å stoppe for. Vi var der i begynnelsen av juni, - altså før høysesongen - men likevel så var parkeringsplassen ganske full. Det er også toaletter og søppeldunker i tilknytning til parkeringsplassen.

Dato for opplevelse: juni 2021
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 31. mai 2021 via mobile enheter

Dette er egentlig to parallelle fosser. Da vi var der, var fossen sprudlende og med stor vannføring. Fint fotoobjekt! Lett å parkere.

Dato for opplevelse: april 2021
Takk, 408kjellr
Anmeldt 22. august 2020 via mobile enheter

Låtefossen, son egentlig er flere fosser, ligger like ved veien. Det buldrer og bruser fra vannet som stuper ned 160m.

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, Kjeros
Anmeldt 10. august 2020

En av de fineste fossefallene du kan se fra veien i Ullensvang. Stopp, se og nyt. Vann som renner kan være pent å se på.......

Dato for opplevelse: august 2020
Takk, vakrevestland