Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 134
PricelineUSD 134
Agoda.comUSD 135
TripadvisorUSD 134
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (37)
Filtrer anmeldelser
37 resultater
Vurdering fra reisende
8
18
7
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
18
7
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 37 anmeldelser
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Vi trengte en enkel overnatting før vi skulle gå Reinebringen. Rent og pent. Pga covid-19 var det satt inn frokost i kjøleskap. Beliggenheten er perfekt og sentralt i ytre Lofoten. Alt i alt bra. Prisen trekker litt ned.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, YngveA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 2 dager siden

Hei Ynge, takk for din hyggelige tilbakemelding. Vi setter pris på at du tar deg tid til å legge igjen en melding, slik at vi vet hva vi kan forbedre oss på. Velkommen tilbake i fremtiden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Vi var tre venner på telttur som opplevde Lofotens plutselige væromslag, og da det blåste opp sent på natten bestemte vi oss for at vi ikke kunne sove på teltplassen vi hadde satt opp. Klokken 2 på natten ringte vi til Lofoten bed and breakfast og ble møtt av en veldig forståelsesfull vert, og fikk med en gang lov til å sjekke inn. Vi fikk personlige meldinger underveis for å sørge for at vi klarte å komme oss inn i bygget raskt. Rommet var stort og veldig fint, og vi var storfornøyde. I tillegg fikk vi frokost på døren morgenen etter og fikk lov til å bli litt lenger i rommet siden vi hadde sjekket inn så sent. Alt i alt en veldig god opplevelse for kalde teltturister.

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, sirifh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svar fra ledelsen:Besvart 2 dager siden

Takk for hyggelig tilbakemelding Siri. Vi er glad for å kunne være fleksible når det trengs. Ønsker dere velkommen tilbake!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Fikk et nydelig rom «Reine» med utsikt 2 veier. Virket nytt og veldig rent. God seng. Flott bad og vannkoker, kaffe/te. Frokost enkel men helt dekkende. Sentral beliggenhet. Anbefales som base for ytre Lofoten

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, KarlE297
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2019 via mobile enheter

Stedet er tydelig renovert. Alt, bestilling, betaling og innsjekking, skjer digitalt. Også info om tildelt rom og adgangskoder. Fungerte helt fint.
Rommet var OK, men badet var knøttlite.
Frokosten var OK. Koselig å sitte ut og nyte den, men vær OBS på selskap og gå ikke fra maten ubevoktet
Renhold på rommet var god.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kikka51
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2018

Vi var tre pers på tur gjennom Lofoten, og hadde store forventninger til Reine og Lofoten B&B. Leiligheten var utmerket, men med en pris som gjorde at vi hadde høye forventninger. Inngang var gjennom fjernlåste dører, blomsterbed og krukker var overfyllt av ugress. På enden av huset lå rester av stillasmateriell. Hagen var uslått, med veltet klatrestativ i et hjørne. Frokosten var preget av innpakning i plastikk(noe vi ikke er begeistret for!), så her er det mulig å stramme opp opplegget.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, BDS622
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser