helenschoice
letto
    0.2 km fra Catogården
    Beautiful Reine in summer
    0.1 km fra Catogården
    The beauty of this place is simply staggering - tunliweb.no
    1.1 km fra Catogården
    Bellissimo con la pioggia, indescrivibilmente favoloso con il sole. Sia fuori che dentro. Perfetto ☀️
      1.2 km fra Catogården
        0.7 km fra Catogården
        1.5 km fra Catogården
        Olenilsøya Mini Villa
          1.1 km fra Catogården
            2.2 km fra Catogården
            Se flere hoteller i Reine
            Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Kom til Catogården og ble godt mottatt av Runhild og hennes medarbeider.
            Fikk full omvisning i huset og fasiliteter.
            Veldig fine rom, skikkelig hjemmekoselig hele huset, nesten som hjem nr 2.
            Bodde to netter der.
            Beste overnattings opplevelse på veldig lenge og anbefales alle som skal til Reine.
            Stor takk til Runhild & Co.

Takk, endre2707
            Anmeldt 1. juli 2020 via mobile enheter

Vi kjørte av ferja kl 2230 og fikk en varm velkomst av Runhild. Hun gav oss omvisning på alle de nydelige og fargerike rommene og deretter lot oss velge det rommet vi likte best. Vi har bodd på mange hotell på turen, men dette stedet skilte seg virkelig ut. Etter innsjekk satt vi oss ned i stuen, som forøvrig hadde vært ordførerkontor. Siden det ikke er servering, nøt vi medbragt mat og vin. Runhild spanderer kaffe, te og i byssa kan du ordne deg det du skulle ønske. Like ved finnes bakeri og butikk, helt perfekt! Catogården ligger i et ekte Lofotenmiljø. Full score fra oss!

Dato for oppholdet: juni 2020
            Takk, mettewathnej
            Anmeldt 23. august 2019 via mobile enheter

Et litt annerledes overnattingssted, et hus med sjarm og stor gjestfrihet. Runhild tar i mot sine gjester med stor åpenhet og nærhet. Jeg hadde booket det gule rommet lang tid i forveien. Nydelig utsikt og ikke noe tvil om at det var mitt rom for natten :-) Delt bad med de andre gjestene men du verden for er delikat og fint bad 😍 ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene. Felles stue og kjøkken. Hyggelig atomsfære og gode muligheter til å bli kjent med andre gjester. Kaffemaskin og Te er tilgjengelig for alle gjester, mat ordner en selv. Her er også mulighet for klesvask, flott terrasse med hengekøyer osv. Tusen takk for oppholdet Runhild, jeg kommer tilbake :-))

Dato for oppholdet: august 2019
            Reisetype: Reiste alene
            Takk, JuneHB_10
            runhildofreine, Eier på Catogården, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2019

Tusen tusen takk for denne nydelige tilbakemeldingen June!! ✨♥️✨
            Du er varmt velkommen, ring oss eller meg direkte, og du får bestevennepris her!! Takk ♥️

Anmeldt 20. juni 2019 via mobile enheter

Hotellet har felles bad/WC, men det er veldig reint og er ikkje noko minus. Romma er veldig fine og koselige. Man blir tatt i mot av vennlig personal og beliggenheten er tipp topp! Absolutt eit godt alternativ for overnatting i Lofoten .

Dato for oppholdet: juni 2019
            Takk, thespur
            Anmeldt 18. juni 2018

Vi fikk hvert vårt rom med fabelaktig utsikt, hvert rom med sin egen sjarm.Fellesstuen hadde det vi trengte for å kunne slappe av med sofa,peis, kaffemaskin, vinglass,kopper og fat. Beliggenheten er spektakulær og atmosfæren i huset er helt nydelig.Stedet anbefales for de som vil sove godt og bo sentralt. Vi kommer gjerne tilbake! Lykke til med yogastedet!

Dato for oppholdet: juni 2018
            • Reisetype: Reiste med venner