Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
ZenHotels.com
Agoda.com
FindHotel
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
22
1
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
22
1
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 23 anmeldelser
Anmeldt 20. juli 2021

Vi var så heldige å få spintanbooket inn på dette romantiske stedet. Vi ble tatt imot av eieren som tok del i opplevelsen. Vi brukte stedet som base for å oppleve Moskenes og sitter igjen med et ønske om å reise tilbake.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jitsebuitink
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021

Svært hyggelig plass, med koselig atmosfære. Fine turområder i nærheten. Mulighet for trening/yoga på stedet. Finnes også tilbud om kanopadling.
Flere spisesteder i nærområdet.
Ble tatt godt imot av behjelpelig betjening. Anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, anneconstansej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. juni 2021 via mobile enheter

En utrolig trivelig plass, og hyggelig vertskap. Yoga om morgenen gir en fin start på dagen. Anbefales virkelig! Gode senger, fint hus. To spisesteder i nærheten. Her kan en koble av og nyte fine omgivelser. Tur til Vindstaf anbefalses også

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste alene
Takk, 559ingerlisek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi har akkurat tilbrakt vår siste natt i Lofoten på Catogården i Reine. Fantastisk sted. Hyggelig personale, store soverom med utsikt og yoga om morgenen. Ikke eget bad, men fire nydelige oppussede og rene bad til disposisjon. Sov godt i behagelige senger. Kommer definitivt tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, helenschoice
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Kom til Catogården og ble godt mottatt av Runhild og hennes medarbeider.
Fikk full omvisning i huset og fasiliteter.
Veldig fine rom, skikkelig hjemmekoselig hele huset, nesten som hjem nr 2.
Bodde to netter der.
Beste overnattings opplevelse på veldig lenge og anbefales alle som skal til Reine.
Stor takk til Runhild & Co.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, endre2707
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser