Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Flott fisketur

Var nettopp på fisketur med båt og det var virkelig å anbefale! Vi fikk masse fisk! Behagelig og... les mer

Anmeldt 27. juli 2021
ElinW269
via mobile enheter
Episk tur!

Etter dager med topper fra land var det tid for Lofoten fra sjøen. Etter noen raske instruksjoner... les mer

Anmeldt 11. juli 2020
Hans M
,
Helsingfors, Finland
via mobile enheter
Les alle 25 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Moskenesøy
fra USD 242,84
Mer informasjon
fra USD 149,84
Mer informasjon
fra USD 1 904,02
Mer informasjon
Anmeldelser (25)
Filtrer anmeldelser
25 resultater
Vurdering fra reisende
23
1
0
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
1
0
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 25 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

Var nettopp på fisketur med båt og det var virkelig å anbefale! Vi fikk masse fisk!
Behagelig og hygglig skiper og ung matros.
Anbefaler å ta fisketuren om man sover i robue ettersom fisken kan du få med hjem å spise! Nesten gang tar vi fisken med oss!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, ElinW269
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Etter dager med topper fra land var det tid for Lofoten fra sjøen. Etter noen raske instruksjoner bar det i vei på en fem timers tur langs de stupbratte fjellene i Reine. Julia var guiden og loset oss inn i fjordene mens hun fortalte om bosetninger og fjell. Kunnskapsrik og utrolig bra guide. Midtveis fikk vi premien. Nesten alene på Bunæsstranda. Turen var et klimaks i Reine!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Hans M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og familien på seks, booket kajaktur med reine adventure. Vi stooorkoste oss med den fine naturen, og verdens snilleste Guide, Manu. Han var så koselig og flink, følte oss trygge med han! Anbefales :))

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, n0ramarieh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Jeg og to venninner booket guidet kajakktur og fikk Kitty som guide. Utrolig god service og en nydelig padletur i Reine. Anbefaler Reine adventure og Kitty som guide på det sterkeste!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, guroranum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Jeg hadde aldri prøvd kajakk tidligere når jeg var med på en guidet kajakktur med Reine Adventure ut i Reine-fjorden. Det var en fantastisk opplevelse i det turkisblåe vannet. Man kommer svært nærme den mektige naturen, noe gjør at man føler seg i ett med naturen.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, rune_bergmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser