Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En godrestauranti Lofotene.”
Anmeldelse av Underhuset Restaurant

Underhuset Restaurant
Vurdert som nr. 5 av 8 Restauranter i Reine
Fortreffelighetsbevis
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. august 2020

Det er em en trivelig plass med god mat pog hyggelige servitører.
Vi koste oss mye der. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Mimoza63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (102)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 102 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020

Oksekjaken var episk! Rotgrønnsakene likeså! Bacalaoen var snadder og alt i alt meget bra mat!!! Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, olejorgen2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vi har vært på reise gjennom hele Lofoten, og var nå på leting etter en plass å bo og spise. Da kom vi over denne fantastiske plassen som hadde begge deler. De kunne tilby en nydelig og nostalgisk rorbu å overnatte i. Restauranten serverte god mat med ypperlig service! Serveringen kunne ta litt tid, men ventingen var verdt det. Anbefaler denne plassen på det sterkeste hvis du befinner deg i nærheten av Reine. Kommer trolig tilbake igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Isakguldvik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Litt spente på maten da vi hadde lest blandete anmeldelser. Veldig fornøyde med ovnsbakt torsk og oksekjaker - og sorbet til dessert! Hyggelige og blide folk som serverte oss. Nydelig lokale. Liten meny (hvis en skal innom flere ganger), men gjorde ingenting når det de hadde smakte så godt!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, ReiseALM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste Kremet fiskesuppe, langtidsstekte oksekjaker, røket laks og creme brule. Fiskesuppen er opprinnelig forrett, men kunne på forespørsel fås i stor bolle. Ble servert Med ristet surdeigsbrød og hvitløkssmør. God fiskesmak i suppen, som hadde raust med biter av torsk. Oksekjakene smeltet på tungen og ble servert med ovnsbakte grønnsaker og en fyldig kraftbadert saus. Ikke noe jåleri, bare masse god smak av gode råvarer. Røkelaksen var en smakfull forrett, servert med ristet rugbrød. Antar at den kom fra fiskebutikken rett over gata, som er viden kjent for sin røykalaks. Avslutningen med creme brule var topp. Herlig knekk i karamellen på toppen og fyldig ren smak. Stedet har få retter på menyen, men det vi fikk smakte herlig. Hyggelig rustikk lokale med hyggelige servitører. Ikke noe jåleri, bare god og ren mat i eutentiske lokaler.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Svalguiden
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Underhuset Restaurant, så også på

Reine, Moskenes kommune
Reine, Moskenes kommune
 
Reine, Moskenes kommune
Sørvågen, Moskenesøy
 

Har du vært i Underhuset Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din