Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 22:00
Lagre
Bestill på forhånd
Hvorfor bestille på Tripadvisor?
  • Høydepunkter på turen og hele reiseruten
  • Enkel bestilling på Internett
  • Laveste pris garantert
Mer informasjon
  
Ulike måter å oppleve Reine Paddling på
fra USD 147,03
Mer informasjon
Anmeldelser (67)
Filtrer anmeldelser
67 resultater
Vurdering fra reisende
66
0
0
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
66
0
0
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 67 anmeldelser
Anmeldt 17. juli 2020

En fantastisk tur med vakre omgivelser og en super hyggelig guide! Guiden tok stor stolthet i jobben sin og fortalte og viste oss rundt i disse fantastiske omgivelsene på en en nydelig solskinnsdag

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Amalieny
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Nydelig tur med en fantastisk utadvendt og gledespredende guide. Vi ble tatt godt i mot fra første sekund. Guiden Runhild serverte oss morgenkaffe, ga oss en grundig sikkerhetsgjennom gang før padling og hun lånte oss skitne same jenter en god og varm dusj etter flere dager i telt Kommer lett tilbake til reine! Anbefales sterkt, dette er noe av det beste vi gjorde på Lofotenturen våres. Vi fikk til og med smake grisetang og trøffeltang!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, _nnehedvigs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020 via mobile enheter

En fantastisk og unik opplevelse av Reine og naturen rundt. Vi hadde strålende sol, og litt vind. Ingen problem at vi ikke hadde kajakk-erfaring fra før. Veldig dyktig og hyggelig guide som blant annet introduserte oss til tang-snacks.

Anbefales!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Dotterud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

En unik opplevelse med familien. Vi var fire voksne og i prinsippet første gang. Ble ivaretatt mtp sikkerhet og grundig veiledet. At vi hadde en akademiker fra Grønland med Bachelor i Marine-fag, som lever og ånder for naturen, som guide, og at været spilte på vår side hevet det hele til det uforglemmelige.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Jean-Paul G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Jeg hadde aldri vært ute med kayak før, men å padle to stykker i en kayak føltes både trygt og morsomt! Guiden vår var tålmodig og lot oss utforske fjorden i vårt eget tempo. Han var kunnskapsrik og fortalte om fjorden og dyrelivet. Det var en uforglemmelig tur, vi fikk puste, le og oppleve naturen som viste seg fra sin beste side en rolig augustkveld. Tusen takk!

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, thalej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser