Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (123)
Filtrer anmeldelser
123 resultater
Vurdering fra reisende
93
23
7
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
93
23
7
0
0
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 123 anmeldelser
Anmeldt 1. juli 2016

Her var det helt greie fasiliteter og en koselig restaurant. Kjempeflott at det gamle miljøet bevares. Nydelige omgivelser, et rent eventyr å farte rundt i Lofoten.
Min greske foretningsforbindelse som vi hadde med likte både rorbucampen, maten og i tillegg elser Lofoten. Kveite anbefales !

Romtips: Nydelig utsikt over alt !
Dato for oppholdet: juni 2016
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Odd F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2016 via mobile enheter

Her måtte vi bare tilbake. I går kveld hadde vi ovnsbakt tørrfisk og hvalbiff. Nydelig tilberedt, god smak og en service i særklasse. Så derfor måtte vi bare tilbake i dag og smake på torsketungene som vi hadde vurdert på middagsmenyen i går. Dette var ikke på lunsjmenyen, men en særdeles service vennlig kokk heiv seg rundt og lagde dette til oss. Smaken var som forventet, helt nydelig!
En flott plass med masse atmosfære, en veldig hyggelig betjening og mat som smaker svært bra. Mine beste anbefalinger til denne plassen!

Dato for oppholdet: juni 2016
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Lasse R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2015

Overnattet 2 netter sommeren 2015 - et fantastisk sted med Dagmar som den perfekte vert. Rorbuen vi fikk lå veldig fint til og skapte den perfekte rammen to; hvorav ei var førstereisende til Lofoten.

Kommer veldig gjerne tilbake og anbefaler Sakrisøy Rorbuer på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Ole P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2015 via mobile enheter

Andre gang vi er her. Flotte rorbuer nede ved havet i fantastiske omgivelser. Vertskapet er lokalt med genuin interesse for stedet og rorbua.
Ingen tv i rorbua, men det var ikke derfor vi var her, så det var helt greit. Fin sjømatrestaurant inne på området.

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, JonAlbertOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2015

Lå 2netter i en fantastisk fin Rorbu. Rorbuen var koselig, ren og akkurat stor nok til at 5stk hadde grei plass.
Kjøkkenet hadde en normal komfyr og et stort kjøleskap i gangen ved siden. Beliggenheten er veldig fin og 2min å gå til restaurant Underhuset. Kommer tilbake neste gang jeg skal til Lofoten!

Dato for oppholdet: juli 2015
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, D-man81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser