Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Priceline
Expedia.com
Booking.com
Travelocity
Se alle 9 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (148)
Filtrer anmeldelser
148 resultater
Vurdering fra reisende
110
27
10
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
110
27
10
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 148 anmeldelser
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

For et sted! Ekte. Drives av fantastiske mennesker. Ligger perfekt plassert som utgangspunkt for opplevelser. Vi var 10 personer i to rorbuer i 5 netter. Anbefaler også å besøke restauranten Underhuset og Anitas Sjømat

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, svein-stromberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

autentiske koselige buer - og samtidig gode senger, fint bad, rent og pent - og med fantastisk hyggelig og fleksibelt vertskap. og herlig restaurant (Underhuset) i umiddelbar nærhet. etter en uke i Lofoten kommer dette besøket til å stå igjen som noe av det fineste

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, cascascascas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2020 via mobile enheter

Vi var så heldig å få den ytterste rorbua, med fantastisk utsikt mot Reinebringen og havgapet. Koselig rorbu med god standard. Også mulig å sette seg ute i sola på de forskjellige benkene plassert ute, noe som resulterte i både frokost og middag ute. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Dotterud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2019

Hadde tre nydelige dager på Sakrisøy. Hadde nydelig vær 2 av dagene, og å sitte utenfor rorbuen på kveldene i solskinn fra skyfri himmel er utrolig avslappende. Underhuset restaurant er lokalisert i nydelige autentiske lokaler, mye historie i (og på)veggene der, nydelig mat fra dyktige ansatte. Ideelt sett kanskje en litt tynn meny, men det funker veldig bra.

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, runeolsen67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2019

Sakrisøy Rorbuer kan anbefales! Nydelig sted med koselig atmosfære, hyggelig betjening og god mat på både Underhuset og Anitas sjømat. Veldig god service, tar godt vare på gjestene sineKommer gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Klokturist123456789
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser