“Nydelig mat”
Anmeldelse av Gadus

Gadus
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Reine
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Selv om de var utsolgt for noe øl og vin var servicen utmerket og maten nydelig. Vi anbefaler stedet.

Takk, ragnhildo451

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

En perle som fort kan havne i skyggen av den litt mer berømte Anitas seafood. Vi spiste på begge steder samme dag, og Gadus vinner. Ypperlig service, nydelig mat, god vin og hyggelig atmosfære. Anbefales.

1  Takk, gjoen
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi skulle bare ha «noe enkelt» en litt grå kveld i Reine, men endte opp med en 4 retters på Gadus. Det var et godt valg - nydelige smaker som kombinerte italiensk og lokalt kjøkken kjempebra, og bra tilpasset størrelse på rettene. Veldig hyggelige folk som serverte og trivelig stemning.

1  Takk, Glumma
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi var 2 par som kom for å spise middag. Ble møtt av en hyggelig servitør ute som ønsket oss velkommen inn. Vi spiste både kveite og hvalkjøtt og det var en utrolig matopplevelse. Avsluttet med nydelige desserter som også smakte fantastisk. Hit bør du dra for å spise for å oppleve fantastisk service og nydelig mat.

Takk, Roam801897
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Ramlet tilfeldig innom denne perlen av en restaurant! Fant ut den kun hadde vært åpen i to uker! Håper denne forblir åpen i mange, mange år! Her serveres god mat av flinke og hyggelige servitører.

Takk, LolaRefft

Reisende som så på Gadus, så også på

Reine, Moskenes kommune
Reine, Moskenes kommune

Har du vært i Gadus? Del dine erfaringer!