Vi var to på tur, og ble veldig positivt overrasket. Vi spiste 4-retters meny. Antipastiplanken vi begynte med var i rausestw laget, med en nydelig hjemmelaget knekkebrød og deilige oster og spekemat. Pastaen med blåskjell og spaghetti var super. Til hovedrett hadde kjæresten pork belly, igjen meget godt, en perfekt smaksbombe, med kantareller og eplepuré, mens jeg hadde torsk med polenta og sellerirotpuré. Til dessert hadde vi sjokoladepannacotta. Alt i alt var dette et veldig vellykket måltid. Om vi skal få gi noen tips til senere, så kan det være at polentaen ikke var helt optimalt følge til torsken; med en puré og en hvit fisk som skaler fra hverandre, blir både smaken og konsistensen av polenta litt «smør på flesk» i dette måltidet. Desserten var i seg selv veldig god, men står seg nok bedre i et mindre måltid enn en 4-retters. I et større måltid ønsker vi nok mer nøytrale eller friske smaker å avslutte med, mens sjokoladepannacottaen ble litt for ting. Vi hadde også gjerne blitt spurt om vi ville hatt kaffe til desserten. Til tross for de siste kommentarer her; takk for en meget positiv overraskelse og fantastisk god mat!