Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk matopplevelse”
Anmeldelse av Gadus

Gadus
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Reine
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2021

I koselige lokaler og med hyggelig betjening fikk vi servert aldeles nydelig mat. Bestilte 4-retters meny hvor absolutt alle rettene var smakfulle, delikate og lekre. Startet med en fjøl med oliven, parmaskinke, salami, deilige oster og annet godt. Pastaretten var prima og med gode smakskombinasjoner. Kveita var helt perfekt dampet med en herlig risotto til. Desserten avsluttet et utrolig godt måltid. En matopplevelse av de sjeldne. Hit vil jeg tilbake!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Susikong
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (101)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 101 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 5 personer som spiste middag. 2 spiste laks, 1 spiste hvalbiff og 2 spiste pasta carbonara. Alle var enig om at maten var utrolig god. Noe av det beste vi har smakt. Anbefaler virkelig et måltid her. Samtidig var det god atmosfære og hyggelig personale.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, drmn79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Utsøkt mat. Forretten var hval carpaccio, beste hvalkjøttet jeg har smakt. blåskjell med tomat saus ble hovedrett, også denne nydelig med en smaksrik tomatsaus.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 932stineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Fantastisk mat. Den beste hvalkjøtt retten jeg har smakt og mine venner kunne meddele at lakseretten de spiste var den beste lakseretten de kunne erindre.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Adventure47190766912
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2021 via mobile enheter

Gadus leverer på samtlige punkter; beliggenhet, fasiliteter, renhold, service og mat. Dette var knallbra og vi går herfra mette og fornøyde. Hvalkjøttet var perfekt stekt og de leverte god dessert.

Her må man stikke innom når man er i Lofoten!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Maolst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Gadus, så også på

Reine, Moskenes kommune
Reine, Moskenes kommune
 

Har du vært i Gadus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.