Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stusselige greier”
Anmeldelse av Gammelbua

Gammelbua
Vurdert som nr. 3 av 9 Restauranter i Reine
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 55
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Hadde gledet meg til å spise fiskesuppe i Lofoten for jeg tenkte at der må den være god! Men dette var stusselig. Suppa var tynn og inneholdt noen få biter hvit fisk og noen bittesmå reker (fra boks?). Vi var en større gruppe og hadde bestilt bord på forhånd, men pga. at det hadde kommet en annen gruppe uanmeldt var det så vidt vi fikk kjøpe drikke i baren før maten skulle serveres. Servitøren var sur og sa at nå blir suppa kald!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Henriette K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (313)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2024 av 313 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2020

Vi var 8 personer som tok turen over straumen for å spise på Gammelbua.
Jeg hadde ringt på forhånd, og fikk da beskjed om å sitte på terrassen, da det var fullt inne.
Servicen var elendig, og maten lavmål. Ok torsk, men seig hvalbiff og andebryst.
Servitøren var nok sliten, men å være så uhøflig, går bare ikke an.
Vi har vært der hver eneste sommer i mange år, og har alltid hatt gode opplevelser.
Men nå frister det ikke mer.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, borb68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Dette var bare supert!!
En fornøyelse fra ende til annen.
Makan til sjarmerende plass, mat opplevelse og hyggelig betjening!
Spiste lunsj, med fiskesuppe (som var av den annen verden!!), og en nydelig versjon av Bacalao!
Ble også eplekake med is til dessert!
Var heller ikke dyrt ift maten som kunne vært servert på den beste restaurant!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Mr_Viking1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Er lurt å bestille da det ikke er store plassen og på sommeren masse folk. Hyggelige servitører og god mat. Svært koselig inne og fint ute hvor man kan nyte fjellutsikt og livet på reine.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Fikk tips om denne restauranten av en venninne, og da fiskesuppen - som jeg også bestilte. Suppen var fantastisk - servicen kanskje enda bedre! Helt suverent! Hadde først gått turen opp til Reinebringen, så bedre lunsj kunne jeg aldri ha drømt om.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Discover726743
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gammelbua, så også på

 
Reine, Moskenes kommune
Sørvågen, Moskenesøy
 

Har du vært i Gammelbua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din