Nydelig mat, vi spiste torsk og tørrfisk, eplekake til dessert. Veldig god mat og god service. Koselig sted
26–30 av 348 anmeldelser
God fiskesuppe og veldig god and, eplekaka trekker ned da den var tørr og sparsom med eplene. Meget god service, servitøren var morsom og flink. Litt dyrt.
Helt grei mat, noe overpriset. Maten så bra ut, men var litt smakløs. Vi spiste torsk og fiskesuppe.
MEGET dårlig service. Vi ble møtt av en nesevis svensk servitør som ved flere anledninger var småfrekk. Har ikke oppleve maken til ufin servitør. Maten var god, så restauranten er sikkert bra... når jeg betalte var det ikke øyekontakt eller hyggelige ord, han slo inn beløpet og forlot disken. Mannen burde endre bransje!
Hadde gledet meg til å spise fiskesuppe i Lofoten for jeg tenkte at der må den være god! Men dette var stusselig. Suppa var tynn og inneholdt noen få biter hvit fisk og noen bittesmå reker (fra boks?). Vi var en større gruppe og hadde bestilt bord på forhånd, men pga. at det hadde kommet en annen gruppe uanmeldt var det så vidt vi fikk kjøpe drikke i baren før maten skulle serveres. Servitøren var sur og sa at nå blir suppa kald!