“Kjempegod fisk of fin utsikt”
Anmeldelse av Restaurant Gammelbua

Restaurant Gammelbua
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Reine
Prisklasse: USD 17 - USD 55
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat, vi spiste laks og tørrfisk. Hyggelig betjening. Vi måtte sitte ute fordi det var fult ute, og hadde finfin utsikt over Reinebringa. Anbefales!

Takk, annebD9641GC

Anmeldt 5. august 2020

Nydelig mat, vi spiste torsk og tørrfisk, eplekake til dessert. Veldig god mat og god service. Koselig sted

Takk, annesO601SM
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

God fiskesuppe og veldig god and, eplekaka trekker ned da den var tørr og sparsom med eplene. Meget god service, servitøren var morsom og flink. Litt dyrt.

Takk, 906meretef
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Helt grei mat, noe overpriset. Maten så bra ut, men var litt smakløs. Vi spiste torsk og fiskesuppe.

Takk, carolineo221
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

MEGET dårlig service. Vi ble møtt av en nesevis svensk servitør som ved flere anledninger var småfrekk. Har ikke oppleve maken til ufin servitør. Maten var god, så restauranten er sikkert bra... når jeg betalte var det ikke øyekontakt eller hyggelige ord, han slo inn beløpet og forlot disken. Mannen burde endre bransje!

Takk, 491eiriki

Reisende som så på Restaurant Gammelbua, så også på

Reine, Moskenes kommune
Sørvågen, Moskenesøy

Har du vært i Restaurant Gammelbua? Del dine erfaringer!