Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Simpelthen fantastisk!”
Anmeldelse av Restaurant Gammelbua

Restaurant Gammelbua
Vurdert som nr. 4 av 7 Restauranter i Reine
Prisklasse: USD 17 - USD 55
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Var her i fjor sommer med en kompis. Kom igjen nå med barna for å spise lunsj. 3 av oss valgte fiskesuppen, yngstemann spiser ikke hvit fisk (sukk…), så han valgte reinsdyrsnadder. Suppen er jo bare helt fantastisk! Yngstegutten lyste opp med reinsdyrretten - kjempegodt! Jeg strøk en finger og smakte på sausen (maten var spist opp) - herregud den var god! Og når servicen at på til er super, da er dette stedet et sted du må oppleve!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Discover726743
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (336)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 336 anmeldelser

Anmeldt 11. juli 2021

Her spiste vi både middag og lunsj. Vi spiste torsketunger, indrefilet av reinsdyr, kveite og hvalbiff. Fiskesuppe til lunsj. Alt var helt fantastisk. Særeget interiør og kjempehyggelig servitører.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Kris T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Kjempegod mat og super service i fantastiske omgivelser. Spiste lam og reinsdyr og begge deler leverte bra. Var også velsignet med sol!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Christoffer B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Reine er et så idyllisk sted i Lofoten. Vi fikk anbefalt Gammelbua. Og de leverte virkelig. Reinsdyr, lam og hvalbiff var så utrolig mørt. God service og koselige lokaler. En perfekt avslutning på en herlig uke i Lofoten.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Travel46139841523
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. mai 2021 via mobile enheter

Utrolig god mat; vi spiste indefilet av storfe og lammekarré - som var helt nydelig! Anbefaler også en god runde med Bailey’s til dessert☕️ Autentisk og meget hyggelig «rorbu» det man går rett tilbake til 1800-tallet! Flott restaurant å dra innom dersom man er i Reine:)

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, heddawiermyhr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Restaurant Gammelbua, så også på

 
Reine, Moskenes kommune
Sørvågen, Moskenesøy
 

Har du vært i Restaurant Gammelbua? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.