Fantastisk fisketur

Fantastisk fisketur. Kult å være på fiskeskøyte. Vi fikk en fin båttur og veldig mye fisk. Å se... les mer

Anmeldt 23. juli 2024
Camilla Borna F
Anbefales!

En fantastisk dag på sjøen med kaptein Lars på den flotte fiskebåten Trio 2! Det ble fisk på kroken... les mer

Anmeldt 8. juli 2024
677grym

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Moskenesøy
Mer informasjon
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk 2 timers Rib tur. Hyggelig guide og en flott opplevelse i litt ruskevær. Verdt billettprisen.

2  Takk, Sirirodde
LisaRokkan, Staff på Aqua Lofoten Coast Adventure, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. oktober 2021

Takk for trivelig tilbakemelding, Siri. Vi er glad du likte turen, og ønsker deg velkommen tilbake.

Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Lars-Åge sørget for at dette ble en fiskeopplevelser jeg aldri vil glemme! Verdt hver eneste krone :)

Takk, 968ceciliem

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Lars-Åge hilser!

Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en strålende fisketur. På vei ut til feltet observerte vi en hval. Vi fisket i to timer og alle fikk fisk. På vei tilbake til Reine møtte vi på en flokk med spekkhoggere.

1  Takk, yngved2013

Takk for hyggelig tilbakemelding. Så flott at dere var heldige og fikk oppleve spekkhoggere! Kom gjerne tilbake, hilsen oss i Aqua Lofoten Coast Adventure.

Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig og dyktig båtfører. Fin fin opplevelse ut på Malstrømen. Interessant å se hvordan fiskerne levde før i tiden.

Takk, 963bj_rnarb
LisaRokkan, Staff på Aqua Lofoten Coast Adventure, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2021

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, hilsen oss i Aqua Lofoten Coast Adventure.

Anmeldt 14. august 2019

Vi deltok på rib-tur til malstrømmen og fuglefjellene utenfor Lofoten.

Turen gikk i strålende vær, Vi fikk masse informasjon om fuglelivet og guiden pekte ut den ene fulgearten etter den andre. 10 havørn fikk vi også se.

Det var også veldig interessant å se Lofoten og områdene mot Værøy og Røst fra sjøsiden. Malstrømmen merket vi ikke mye til. Ellers en veldig bra tur.

Dato for opplevelse: august 2019
8  Takk, Nnifgad