Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kjempefin fisketur

Kjempefin båttur med mye fisk, bølger og sol, med Moskenesoya og Værøya som spektakulær kulisse... les mer

Anmeldt 23. august 2021
ChriMo67
,
Oslo, Norge
Vennetur i Lofoten nasjonalpark

Ribtur til Refsnesvika med vert og guide Therese, ble en høydare. Vår guide var enormt kunnskapsrik... les mer

Anmeldt 8. august 2021
Skowenche
,
Narvik kommune, Norge
via mobile enheter
Les alle 216 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Moskenesøy
fra USD 2 118,12
Mer informasjon
fra USD 268,04
Mer informasjon
Anmeldelser (216)
Filtrer anmeldelser
216 resultater
Vurdering fra reisende
184
19
1
10
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
184
19
1
10
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1621 av 216 anmeldelser
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Uforglemmelig fisketur der fiskesnøret ikke rakk bunnen før den var full med fisk! Anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 355ranveigg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk 2 timers Rib tur. Hyggelig guide og en flott opplevelse i litt ruskevær. Verdt billettprisen.

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Sirirodde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Lars-Åge sørget for at dette ble en fiskeopplevelser jeg aldri vil glemme! Verdt hver eneste krone :)

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 968ceciliem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi hadde en strålende fisketur. På vei ut til feltet observerte vi en hval. Vi fisket i to timer og alle fikk fisk. På vei tilbake til Reine møtte vi på en flokk med spekkhoggere.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, yngved2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Meget hyggelig og dyktig båtfører. Fin fin opplevelse ut på Malstrømen. Interessant å se hvordan fiskerne levde før i tiden.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 963bj_rnarb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser