Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God fiskeburger ”
Anmeldelse av Anita's Sjømat

Anita's Sjømat
Vurdert som nr. 2 av 2 Smått og godt i Reine
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 34
Kjøkken: Sjømat
Beskrivelse: Delikatessebutikk med et bredt utvalg av egenprodusert sjømat; tørrfisk, klippfisk, røkt laks, ørret og blåkveite. Fersk fisk og vår populære håndmat; Anitas fiskeburger.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Delikatessebutikk med et bredt utvalg av egenprodusert sjømat; tørrfisk, klippfisk, røkt laks, ørret og blåkveite. Fersk fisk og vår populære håndmat; Anitas fiskeburger.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god fiskeburger på en stilig og trivelig restaurant. Veldig mye folk, så lurt å være tidlig. Litt trekk pga. dårlig køsystem når det kommer til å hente maten. Man får en lapp med et nummer på kvitteringen, men nummeret blir ikke ropt opp når maten er ferdig, bare hva som er bestilit. Noe vi opplevde at skapte litt forvirring.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Thalesu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (421)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 421 anmeldelser

Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Fantastiske burgere!
Du bestiller ved disken og sjølv om køa ser lang ut så er dei veldig effektive og det går kjapt!
Ole Brumm og burger med Pulled Laks smakte uteolig godt

Dato for besøk: juli 2020
Takk, HugoLloydU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet innom for en lunsj og bestilte fiskeburgere. Nydelig smak! Sjarmerende sted. Flott å sitte ute i solen på brygga. Kan anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 778trineh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig fiske suppe, beste vi har smakt , dagen etter kjøpte vi ferske reker , pluss Anitas aioli og hadde med på sjøboden , beste ferske reker vi har spist noen gang eneste minus med stedet er at man ikke kan reservere bord , smekk fult , men satte oss bare på noen krakker ved vinduet og nøt utsikten til det ble ledig bord .

Dato for besøk: juli 2020
Takk, evas325
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Har hørt flere nevne Anita's Sjømat, og også sett at det lå i topp sjiktet på TripAdvisor. Dessverre levde det ikke opp til forventningene. Fiskeburgeren var god, men ikke like god som jeg hadde ventet. Jeg bestilte Ole Brum burgeren som også inkluderte røkelaks og reker. Tilbehøret var bedre enn selve burgeren som kostet 190,-. En boks med Lofotenpils (en slik man kjøper i butikken) kostet hele 110,-. Det var trangt og mangel på stoler i lokalet. Det var ingen bordservering. Utsikten og plasseringen på redtauranten var derimot fin.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Nextplorer123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Anita's Sjømat, så også på

Reine, Moskenes kommune
Reine, Moskenes kommune
 
Sørvågen, Moskenesøy
 

Har du vært i Anita's Sjømat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din