Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koselig sted for en kopp kaffe”
Anmeldelse av Bringen Kaffebar

Bringen Kaffebar
Vurdert som nr. 1 av 2 Smått og godt i Reine
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. august 2021

Vi stoppet for en kopp kaffe her. Det var utrolig koselig og trivelig der.
God kaffe og når man i tillegg får hjemmebakte kaker, så ble det en god kaffe/kakeopplevelse også.
Vi prøvde sitronkaken - kan anbefales.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 2014Eva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (137)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 137 anmeldelser

Anmeldt 1. juli 2021 via mobile enheter

Bra kaffe, godt bakverk, både til å ta med eller spise i den koselige kafeen. I tillegg har de litt småting man kan få kjøpt med seg :)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, CathFossen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juni 2021

Flott og serviceinnstilt sted. Holdt oppe lenger enn planlagt og utover bemanning. Men, det er et tankekors at man å stenge kl.16.00 på en fredag, midt i turistsesongen....

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, FinnE490
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2020 via mobile enheter

Akkurat sånn en kafé skal være! Alltid koselig å komme innom bringen kaffebar. Nydelige kaker, kaffe, og alt annet søtt. Tusen takk for besøket

Dato for besøk: august 2020
Takk, 962amaliel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Koselig sted i Reine med hyggelig betjening. God rabarbrakake og kaffe latte. Utsikt til Reinebringen.

Dato for besøk: august 2020
Takk, KristinH544
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Bringen Kaffebar, så også på

 
Sørvågen, Moskenesøy
 

Har du vært i Bringen Kaffebar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.