Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott sted!

Flott sted! Imponerende i all sin velde. Overnattet på stranden i regn og blest. En kald... les mer

Anmeldt 30. juni 2021
FinnE490
,
Oslo
Den flotteste stranden jeg har vært på

Vi tok båt fra Reine over til Bunes Beach. Det er en times tid å gå fra brygga der båten kommer inn... les mer

Anmeldt 7. august 2018
rune_bergmann
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 76 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Moskenesøy
fra USD 2 140,36
Mer informasjon
fra USD 263,05
Mer informasjon
Anmeldelser (76)
Filtrer anmeldelser
76 resultater
Vurdering fra reisende
41
25
7
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
25
7
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 76 anmeldelser
Anmeldt 7. august 2018 via mobile enheter

Vi tok båt fra Reine over til Bunes Beach. Det er en times tid å gå fra brygga der båten kommer inn til selve stranda. Dette er en av de flotteste strendene jeg har sett i Norge. I forkant av
stranden er det en grasslette hvor det er flott å sette opp telt. Når vi var der blåste det opp til storm om kvelden, noe som gjorde at vi måtte flytte teltet til en mer hensiktsmessig sted. Tilgang til ferskvann i form av rennende fjellvann.

Fra stranden gikk vi til fjelltoppen «Hlvetestiden», 602 meter over havet. Noen luftige partier, men en fantastisk utsikt på toppen.

Dato for opplevelse: juli 2018
2  Takk, rune_bergmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2017

Flott strand som egner seg godt for camping/telting og fotturer. Majestetisk natur med bratte fjell på hver side. Anbefales en natt.

Dato for opplevelse: juli 2017
Takk, T0mmy1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2017

Rutebåt fra Reine og vandring langs den gamle bygdeveien utover til stien over en liten sandvoll før et fantastisk panorama åpner seg mot nord. Båtturen begrenser adgangen/ er nok en barriere som gjør at det er færre campere her sett i forhold til tilsvarende strender på yttersida av Lofoten, hvor det er tilgang fra kjørevei.

NB. Dette er NATUR. Norge har ALLEMANNSRETT, men med det følger det også plikter. Når naturen blir tilrettelagt blir den gjort tilgjengelig for flere/alle. Det fører til økt slitasje og forsøppling. Derfor, ta ikke med deg mere enn minner og fotografier - legg ikke igjen andre spor en dine fotefar i sanden.

Les om dette på norsk, engelsk, tysk, fransk med å søke opp LOFOTVETTREGLENE på nettet.

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, Mr H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2016 via mobile enheter

Vi tok båten inn på en regnværsdag. Vinden kom rett i mot oss da vi gikk ned til stranden og da skjønte vi at vi burde kledd bedre på oss. Dette er kanskje Norges vakreste strand. Kan også anbefale at man tar turen opp til helvet estind. (Måtte dele ordet i to, tripadvisor godtar ikke banneord ) Kle deg godt, å vente i fire timer på båten som tar deg tilbake er egentlig litt for lenge.

Dato for opplevelse: august 2016
2  Takk, isaksen84
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2015 via mobile enheter

Dette er som overskriften antyder en enorm strand, her kommer storhavet rett inn og vi er plutselig på motsatt side av Vestfjorden.
Vi var ikke nede på selve stranden men bare kikket på den ovenfra.
Brukte 30 min fra kaia og bort til stranden.
Tok turen opp på Helvettestind herrifra, turen er ikke å anbefale hvis det regner, blåser eller det er tåke, godt skotøy må til skal du komme deg opp på Helvettestind, for her er det vått/gjørmete halve veien, men utsikten du får når du har kommet opp er uslåelig, absolutt å anbefale istedet for å bare ta turen ned på stranden.

Koslig med vaffelservering på den gamle skolen ved kaia.

Dato for opplevelse: august 2015
Takk, Hege K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser