Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Hardt for den utrente, men fantastisk tur likevel

Vi gikk opp til Reinebringen på en solfylt dag. Turen går på en sherpatrapp med rundt 1700... les mer

Anmeldt 30. juli 2021
drmn79
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Fin tur

En fin tur som for det meste går i sherpatrapp, bortsett fra de siste 100 meterne som er i terreng... les mer

Anmeldt 15. juli 2021
zapodot
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 266 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Moskenesøy
fra USD 1 890,67
Mer informasjon
fra USD 150,05
Mer informasjon
fra USD 243,18
Mer informasjon
Anmeldelser (266)
Filtrer anmeldelser
266 resultater
Vurdering fra reisende
204
35
14
5
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
204
35
14
5
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1924 av 266 anmeldelser
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Når du har karret deg opp alle 1650 trappetrinnene og noen motbakker i tillegg møter du en fantastisk utsikt som får deg til å glemme melkesyra i beina. Det er i aller høyeste grad verdt turen. Når man som meg i tillegg har et lite snev av høydeskrekk blir man overlykkelig adrenalinruset...

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, NorunK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Reine var vår soleklare favorittsted i Lofoten, og Reinebringen er et «must». Utsikten over Reine og Kjerkfjorden er bare helt fantastisk! Hadde ikke lyst til å gå ned igjen! Trappen opp er også imponerende, og gjør at det er overkommelig selv om det er veldig bratt.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, 588kristinb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

Vi gikk en ettermiddagstur opp til Reinebringen, gikk fra hotellet, ble ca 6km t/r. Fra der hvor trappene startet brukte vi en god halvtime opp. Bratt, men veldig fint!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, Astrid K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk tur opp Reinebringen i dag☀️ Sol og blå himmel og en nydelig utsikt over Reine fra toppen. Lofoten byder opp til dans dager som dette. Sherpatrapp hele veien opp unntatt de siste 100m.. dette er jo en opplevelse i seg selv. Turen er delvis bratt, men utsikten er verdt turen opp☀️

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, beathel2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Dette må dere få med dere! En «must do» i Lofoten. Trapper er lagt helt opp. Rundt 1700 trinn. Du bør ha gode knær for nedturen. Nydelig utsikt!

Dato for opplevelse: juli 2020
2  Takk, ginag250
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser