Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Hardt for den utrente, men fantastisk tur likevel

Vi gikk opp til Reinebringen på en solfylt dag. Turen går på en sherpatrapp med rundt 1700... les mer

Anmeldt 30. juli 2021
drmn79
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Fin tur

En fin tur som for det meste går i sherpatrapp, bortsett fra de siste 100 meterne som er i terreng... les mer

Anmeldt 15. juli 2021
zapodot
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 267 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Moskenesøy
fra USD 1 892,28
Mer informasjon
fra USD 149,71
Mer informasjon
fra USD 242,63
Mer informasjon
Anmeldelser (267)
Filtrer anmeldelser
267 resultater
Vurdering fra reisende
205
35
14
5
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
205
35
14
5
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 267 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Denne turen anbefales å gå tydelig på dag helst morgen, da slipper man kø gåingen opp og ned trappene, er vel ca 16-17 hundre trappetrinn og ikke minst ganske så bratt stigning. Ikke en tur når du har gangsper eller dårlige knær. Spektakulært og vakkert på toppen men bratte stup og fine fjell. Gå forsiktig pass opp for løse steinene.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Bratt, men fantastisk utsikt. Bra tilrettelagt sherpatrapp. Ca 1750 trappetrinn. Passer bra for ungdommer. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, YngveA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Skal ikke røpe hvor mange traopetrinn det er å gå, men det er mange. Brukte 55 minutter å gå fra Galleri Harr (hvor jeg parkerte bilen) til toppen. Helt fantastisk tur - og utsikt! Tips - fyll på vannflasken fra den lille rennende «fossen» tidlig på ruten. Fantastisk drikkevann!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Discover726743
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en folksom tur. Utsikten før du når toppen er ikke særlig spektakulær. Har du litt høydeskrekk anbefales ikke denne. Det er bratt stigning opp/ned. Trapper nesten hele turen, noe som gjør den litt ensformig og kjedelig. Utsikten på toppen er flott, men ville helt klart heller valgt andre turer enn denne som gir flott turopplevelse fra starten. Obs: anbefales ikke som familietur.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 844elinef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Når du har karret deg opp alle 1650 trappetrinnene og noen motbakker i tillegg møter du en fantastisk utsikt som får deg til å glemme melkesyra i beina. Det er i aller høyeste grad verdt turen. Når man som meg i tillegg har et lite snev av høydeskrekk blir man overlykkelig adrenalinruset...

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, NorunK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser