Vi gikk opp til Reinebringen på en solfylt dag. Turen går på en sherpatrapp med rundt 1700... les mer
En fin tur som for det meste går i sherpatrapp, bortsett fra de siste 100 meterne som er i terreng... les mer
Sherpatrapper nesten til topps. Fine tilrettelagte stoppesteder flere steder på veien opp. Siste 150 m før toppen er det ikke tilrettelagt med trapper. Det går fint å komme seg opp uten.
Masse folk. Anbefaler gode fjellsko samt ta med nok drikke .
Høydeskrekk ? Det har jeg med , dette gikk fint for min del. Traff noen som var livredd. Vi lærte dem trikset med å la en gå foran personen med høydeskrekk . Det hjelper ofte !
God tur!
Parkerte nede i Reine (anbefales). Det koster 100,- NOK (2020) for parkering hele dagen (bruk Vipps). Sherpatrappa var ganske bratt og hadde høye og korte trinn. 500 meter stigning fordelt på omlag 1700 trinn. Ca 70 meter fra toppen sluttet trappa og en måtte «klyve» og «klatre» litt. Vi brukte 2,5 time tur-retur fra parkeringa i havna i Reine. Ikke en tur for de med høydeskrekk. Vanvittig flott utsikt på toppen!
Denne turen anbefales å gå tydelig på dag helst morgen, da slipper man kø gåingen opp og ned trappene, er vel ca 16-17 hundre trappetrinn og ikke minst ganske så bratt stigning. Ikke en tur når du har gangsper eller dårlige knær. Spektakulært og vakkert på toppen men bratte stup og fine fjell. Gå forsiktig pass opp for løse steinene.
Bratt, men fantastisk utsikt. Bra tilrettelagt sherpatrapp. Ca 1750 trappetrinn. Passer bra for ungdommer. Anbefales!
Skal ikke røpe hvor mange traopetrinn det er å gå, men det er mange. Brukte 55 minutter å gå fra Galleri Harr (hvor jeg parkerte bilen) til toppen. Helt fantastisk tur - og utsikt! Tips - fyll på vannflasken fra den lille rennende «fossen» tidlig på ruten. Fantastisk drikkevann!
Dette er en folksom tur. Utsikten før du når toppen er ikke særlig spektakulær. Har du litt høydeskrekk anbefales ikke denne. Det er bratt stigning opp/ned. Trapper nesten hele turen, noe som gjør den litt ensformig og kjedelig. Utsikten på toppen er flott, men ville helt klart heller valgt andre turer enn denne som gir flott turopplevelse fra starten. Obs: anbefales ikke som familietur.