Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Hardt for den utrente, men fantastisk tur likevel

Vi gikk opp til Reinebringen på en solfylt dag. Turen går på en sherpatrapp med rundt 1700... les mer

Anmeldt 30. juli 2021
drmn79
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Fin tur

En fin tur som for det meste går i sherpatrapp, bortsett fra de siste 100 meterne som er i terreng... les mer

Anmeldt 15. juli 2021
zapodot
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Les alle 249 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Moskenesøy
fra USD 2 140,11
Mer informasjon
fra USD 258,36
Mer informasjon
Anmeldelser (249)
Filtrer anmeldelser
249 resultater
Vurdering fra reisende
190
33
13
5
8
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
190
33
13
5
8
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1419 av 249 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

Sherpatrapper nesten til topps. Fine tilrettelagte stoppesteder flere steder på veien opp. Siste 150 m før toppen er det ikke tilrettelagt med trapper. Det går fint å komme seg opp uten.

Masse folk. Anbefaler gode fjellsko samt ta med nok drikke .

Høydeskrekk ? Det har jeg med , dette gikk fint for min del. Traff noen som var livredd. Vi lærte dem trikset med å la en gå foran personen med høydeskrekk . Det hjelper ofte !

God tur!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, H2O40
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Parkerte nede i Reine (anbefales). Det koster 100,- NOK (2020) for parkering hele dagen (bruk Vipps). Sherpatrappa var ganske bratt og hadde høye og korte trinn. 500 meter stigning fordelt på omlag 1700 trinn. Ca 70 meter fra toppen sluttet trappa og en måtte «klyve» og «klatre» litt. Vi brukte 2,5 time tur-retur fra parkeringa i havna i Reine. Ikke en tur for de med høydeskrekk. Vanvittig flott utsikt på toppen!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, veronicabS1374NY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Denne turen anbefales å gå tydelig på dag helst morgen, da slipper man kø gåingen opp og ned trappene, er vel ca 16-17 hundre trappetrinn og ikke minst ganske så bratt stigning. Ikke en tur når du har gangsper eller dårlige knær. Spektakulært og vakkert på toppen men bratte stup og fine fjell. Gå forsiktig pass opp for løse steinene.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Helene S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Bratt, men fantastisk utsikt. Bra tilrettelagt sherpatrapp. Ca 1750 trappetrinn. Passer bra for ungdommer. Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, YngveA
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Skal ikke røpe hvor mange traopetrinn det er å gå, men det er mange. Brukte 55 minutter å gå fra Galleri Harr (hvor jeg parkerte bilen) til toppen. Helt fantastisk tur - og utsikt! Tips - fyll på vannflasken fra den lille rennende «fossen» tidlig på ruten. Fantastisk drikkevann!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, Discover726743
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser