Lofotfoto og varebiltur
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Reinebringen på
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Gikk ifra Reine bort til steintrappene som er lagt mesteparten av veien opp. Hadde med en liten og mellomstor hund. Veldig bra trappetripp. Ifra toppen av trappene stoppet folk flest for å ta selfies foran Reine. Det er der fjellturen starter med en fin sti langs ryggen bort til Reinebringen. Luftig men rimelig trygt. Ikke anbefalt for de med høydeskrekk.

2  Takk, fr0deu
Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Dette er en tur som virkelig anbefales om man er på reise i Lofoten. Sherpatrapp på 1500 trinn rett opp. Det siste stykket er der ikke trinn, men nedtråkket jordbunn. Mange fine utsiktspunkter og pausebenker langs trappa. Utsikten er spektakulær. Vi brukte ca 40 min opp. Det anslås at man bruker en time . Man bør være i god form og ikke ha høydeskrekk for å gjennomføre turen. Vi gikk opp på natta. Mye mindre folk som går og lett å få parkering. Det er et lite stykke å gå fra parkeringsplassen til startpunktet. Også er det selvsagt viktig med godt fottøy,som har såler med godt feste. Siste delen til topps kan være glatt. Det er også glatte partier på toppen, fordi det er så mye folk som går der.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Caroline F
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

...men det har mange andre fjell også. Køgåing på vei opp og droneflyvning på toppen. Et sted for å ta bilde av Reine og fjordene, ikke for selve fjellturen.

Takk, 398ingerg
Anmeldt 1. august 2020

Synes d e rart at noen skriver at det passer små barn. Hvis noen snubler og ramler, da er det livsfarlig. Passer ikke folk med puste / hjerte/ høydeskrekk / kne problemer. Skal ikke dit igjen tross for fin utsikt. Mangler sikkerhet!!! (Jeg er aktiv ellers og liker alt mulig aktivitet. )

Takk, arelnelli
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig utsikt over Reine! Flotte trapper, men en veldig populær tur, så en god del folk. Det er tungt å gå opp trappene, så en viss form bør man ha.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 906meretef