“Flott serviceinnstilt spisested”
Anmeldelse av Tapperiet Bistro

Tapperiet Bistro
Vurdert som nr. 6 av 7 Restauranter i Reine
Prisklasse: USD 13 - USD 25
Beskrivelse: Vi servere diverse lunsjretter og enkle middagsretter. Vi har også kaffe og kaker. Det er også mulig å steke sin egen vaffel hvis man ønsker det. Vi har alle rettigheter for alkohol. Vi har lokalt øl fra Lofoten. Dessuten serverer vi vin og drinker etter smak.
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Flott serviceinnstilt spisested med enkel og god mat. Lokalt samlested. Hyggelig eier som bidrar til en god stemning. Vi spiste torsk, hamburger og biffsnadder. Alle gode og ukompliserte retter. Vi ble godt ivaretatt.

1  Takk, scottnicholas

Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Tapperiet Bistro byr på utrolig god mat og veldig hyggelig betjening. Var på leting etter fish & chips og dette hadde de her, det stod til alle forventninger!! Vil absolutt anbefale å besøke dette stedet 😊

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, cassandrao810
Anmeldt 29. mai 2020 via mobile enheter

Har byttet navn til Tapperiet. Vi bodde ca 5 km unna,men ble hentet og bringa av privatsjåfør. God mat og fantastisk vertskap. Ali gjorde alt for at vi skulle ha det bra. Umulig å kjøre forbi uten å ha vært innom en tur.

Dato for besøk: mai 2020
2  Takk, johnnyb278
Anmeldt 29. august 2019 via mobile enheter

Stedet har skiftet navn til Tapperiet. Ikke vært her før men antar de har samme meny etc. Koselig vertskap men kommunikasjon og meny gikk på engelsk. Lite norsk. Hamburgeren var super med sprø gode pommes. Maten kom raskt og det var nok. Det burde fulgt med gratis kaffe etter hovedrett. Stedet var koselig inne og mulighet til å spise ute. Rimelige/normale priser

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, KarlE297
Anmeldt 26. februar 2019

fantastisk mat beste fish and chips ever dem som klaga har et seriøst problem
visst folk klaga på dette da har dem ikke vært på en go resturant
skal tilbake snart gleda oss fam mikalsen

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, stig1970

Reisende som så på Tapperiet Bistro, så også på

Reine, Moskenes kommune
Reine, Moskenes kommune

Har du vært i Tapperiet Bistro? Del dine erfaringer!