Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dessverre ikke en god matopplevelse.”
Anmeldelse av Tapperiet Bistro

Tapperiet Bistro
Vurdert som nr. 6 av 7 Restauranter i Reine
Prisklasse: USD 14 - USD 28
Beskrivelse: Vi servere diverse lunsjretter og enkle middagsretter. Vi har også kaffe og kaker. Det er også mulig å steke sin egen vaffel hvis man ønsker det. Vi har alle rettigheter for alkohol. Vi har lokalt øl fra Lofoten. Dessuten serverer vi vin og drinker etter smak.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi servere diverse lunsjretter og enkle middagsretter. Vi har også kaffe og kaker. Det er også mulig å steke sin egen vaffel hvis man ønsker det. Vi har alle rettigheter for alkohol. Vi har lokalt øl fra Lofoten. Dessuten serverer vi vin og drinker etter smak.
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Hyggelig sted og fin uteservering, men fiskesuppen var kjedelig og servert med et tørt rundstykke. Ikke verdt prisen. Personalet kunne vert blidere.

Dato for besøk: august 2021
Takk, Maja S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (137)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 137 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Veldig fornøyd med bacalao som jeg fikk den var varm når jeg fikk den og den var ikke alt for spicy, fint hus
5/5
Anbefaler

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, Compass51196364328
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Spiseplass midt idt i hjertet av Reine. Lite og koselig lokale og hyggelig betjening. Ser at noen av bildene her viser steinovns bakt pizza med tynn fersk bunn, men i alle fall da vi var der stemmente ikke dette. Det som ble servert var helt ordinære pizza med noe som virket som ferdigfabrikerte bunner. Helt ok mat for en kjapp lunsj.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, bj_rnhelgej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Kusina og jeg spiste hver vår torsk her. Kjempegod mat! Eneste minuset var grønnsaksblandingen som fulgte med. Burde vært ertepure eller noe annet godt. Fikk følelsen av ferdigblandet frysepose.
Jeg har cøliaki og de ordnet egen variant til meg.
Hyggelig betjening og superkoselig lokale.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Ailiskh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig mat og service! Skjønner ikke de halvgreie anmeldelsene på Tripadvicer…. Biffsnadder og kyllingsalat står til topp karakter! Anbefaler stedet til de som vil ha topp mat og superhyggelig service! Enjoy❤️

Dato for besøk: juni 2021
1  Takk, MortenBjerke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tapperiet Bistro, så også på

 
Reine, Moskenes kommune
Reine, Moskenes kommune
 

Har du vært i Tapperiet Bistro? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.