Vi bodde på Støtt brygge 4-6.juli.
Støtt brygge er en perle i havgapet som må oppleves! Støtt Brygge er så mye mer enn overnatting og restaurant. Det er en sjelden og unik destinasjon som er vel verdt et besøk. Det å få komme til et gammelt fiskevær, som nå driftes som hotell med overnatting i sjarmerende og gamle hus er stas! I tillegg har de et utmerket kjøkken!
Vi hadde med oss hund og bodde i Stabburet. Et koselig lite hus og unikt i seg selv, da det var eneste hus som sto igjen da alle hus på Støtt brant ned i tidlig historie.
Stabburet har ikke dusj, kun wc og vask. Det fungerte fint å benytte dusjrom bak restauranten.
Vi hadde 5-retters middag på lørdag som holdt et høyt nivå når det gjelder smaker, kvalitet og presentasjon. Vinpakken matchet også veldig godt til.
3-retters middag på søndag smakte også fortreffelig. I tillegg spiste vi lunsj ute på søndag. Nydelig bacalao :-)
Tusen takk til Eva og Svenn som er så hyggelig vertskap for Støtt Brygge!
Det er godt å være gjest hos dere!
Deres ansatte bidro også til at oppholdet ble så bra.
Svenn ga oss en fin omvisning i museet i 2.etasje. Det ga oss et godt innblikk i livet i fiskeværet i gamle dager.
Vi vil også nevne at vi var rådville for hvordan vi skulle komme oss til Støtt, da vi skjønte det ikke går bilferje dit.
Det var derfor en flott ekstraservice da vi kunne hentes og kjøres med båt til parkering ved Kunna.
Vi anbefaler et opphold på Støtt Brygge på det varmeste!