Ann-Hilde G
21.0 km fra Støtt Brygge
Kjæledyr tillatt
Se flere hoteller i Støtt
Anmeldt 6. juli 2022 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk kveld på Restaurant Gammelbutikken på Støtt! Helt fantastisk tørrfisk- og jordskokksuppe, etterfulgt av den nydeligste indrefilet av hval! Veldig hyggelig og profesjonell betjening! Guidet visning av gamle kystkultureffekter etter måltidet var interessant, men dyrt. Restauranten mååå oppleves!👏🤩

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Bente B
Anmeldt 21. november 2021

Hadde veldig koselig opphold på Støtt Brygge sammen med gode venner.
Flotte overnattingsfasiliteter, deilig servering både til lunch og på julebufféten, trivelig vertskap og dyktige medarbeidere. Top noch!
Takk for oss.

Dato for oppholdet: november 2021
Takk, detgodelivnina
Anmeldt 5. september 2021

Dette ble en svært hyggelig helg med kollegaer. Støtt Brygge levert til full score på alle punkt. Vertskapet tryllet frem svært god mat og hadde et supert utvalg av viner av god kvalitet. Tørrfisksuppen er sannsynligvis den beste suppen jeg noen gang har smakt. Etter en lang dag med utfart gikk vi opp i museet for å høre litt om Støtts historie. Vi var trøtte og slitne og regnet med at dette kunne bli tung materie. Men den gang ei. Et nydelig glass med champagne og en vert som fortalte med stor innlevelse tok oss med på en reise gjennom generasjoner på Helgelandskysten. Dette ble både et nyttig og interessant foredrag. Bildesamlingen fra Espolin Johnsen er rett og slett imponerende. Anbefales så absolutt!

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, Tommy_Skog
Eva Ann Andersen, Daglig leder på Støtt Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. september 2021

Tusen takk for den gode omtalen. Hjertelig velkommen tilbake

Anmeldt 5. september 2021

Nydelig mat og drikke levert med smil og kompetanse fra et herlig vertskap. Laktoseintoleranse ivaretaes profesjonelt. <3
Et besøk i museet i andre etasje anbefales, for påfyll av spennende fiskerihistorie. 👍

Dato for oppholdet: september 2021
Takk, Camper787737

Tusen takk for den gode omtalen. Hjertelig velkommen tilbake.

Anmeldt 31. august 2021

6 fantastiske dager på Støtt brygge i august. Flott beliggenhet på Helgelandskysten, veldig god service og meget god mat. Koselig innkvartering i Stabburet. Spennende utflukter med RIB og fiskeskøyte, og været var over all forventning.

Romtips: Stabburet var veldig fint, men mangler egen dusj.
Dato for oppholdet: august 2021
Takk, 899eilivb

Takk for den gode omtalen. Hjertelig velkommen tilbake