Fantastisk flott dag med masse vann i elven. Meget gode guider! Spesielt takk til vår instruktør... les mer
Me var ein vennegjeng på 5 stk som tok turen til Voss Rafting søndag 17/7-22 og det var ein heilt... les mer
Familerafting var en positiv og gøy opplevelse for både store og små. For å gjøre det litt mer utfordrende og spennende for ungdommene fikk de rafte i små 2-mannsbåter. Vi andre satt i en større båt og instruktøren vår, Morgan, sørget for topp stemning i båten. Dette kan virkelig anbefales.
Morsom og spennende opplevelse, med guider som sørger for at man kan pushe grensene samtidig som man føler seg trygg og komfortabel. Spesiell ros til vår guide, Viktor, som fremsto proff og som sikret meget god stemning nedover den ville elva!
Fantastisk opplevelse - super guide i KF som gjorde opplevelsen ekstremt bra. Egner seg godt for alle aldersgrupper og gir deg den ekstra boosten du trenger i ferien. Anbefales på det sterkeste!
Utrolig bra opplevelse og rafting i elv i rundt 2 timer. Dyktige instruktører og veldig gøy! 2 hopp i elva i tillegg til rafting. Anbefales!
Dessverre stryk på smittevern- kun litt antibac ved inngang eller så ble vi alle losa inn i garderobene samtidige og alle inn i samme buss i over 40 min uten avstand eller munnbind.
Har hatt en herlig opplevelse på familierafting idag,første gang for meg, min sønn på 9 år med venner. Artig og trygg turguide som het Severin gjorde timene om mulig bedre! Mye gøy underveis,vannsprut,kiling i magen,latter og hoi
Anbefales
Utrolig flott opplevelse for både min 9 åring og meg. Elva er akkurat passe for flotte og spennende opplevelser. Guidene legger opp til mye gøy og vår turguide Severin var fabelaktig! Kunnskapsrik, trygg og han lagde mye moro nedover elven. Anbefales!