Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Yppelig mat og service! ”
Anmeldelse av ATNASJØ KAFE AS

ATNASJØ KAFE AS
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Sollia
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Skal tilbake hit!

Kjempe god buffet men et stort utvalg som man kan spise til en nydelig utsikt! Fint for folk i alle aldere!

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, camillal253
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (22)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 22 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

jeg har besøkt kafeen i mange år på grunn av god mat ,men nå er maten så enkel og lite smaklaus så det blir ikke noen tur i nermeste framtid

Dato for besøk: mai 2018
Takk, IngvarB42
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Har besøkt atnasjø kafé tidligere. Nye eiere nå. Tok over kafeen i februar. Da man har drevet i 5 mnd bør skjenkebevilling være på plass. Neida. Å det var bare starten. Forlanger man 250 kr for bufe bør man kunne forlange att fatene har mat. Det var tomt for nesten alt. Fylte på etterhvert. Men dette var tragisk dårlig. Dårlig organisert . Toaletter dårlig renhold. Vi var 5 stk som spiste her som en annen gang kjører forbi her. Dette kan ikke anbefales.

Dato for besøk: juli 2018
3  Takk, tomoI8824QK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

5 stk til bords. Ved kassen så beklager innehaver at han ikke har sjenkebevilgning. Videre så sier han at det er litt lite mat, men at de i ferd med å fylle på med nytt. Det var flere tomme fat. Det manglet tallerkner og glass og det ble ikke fylt på før vi var ferdige. Måtte bruke dyp tallerken og kopp til vann. Det lille som fantes: medisterkakene Ok smak. Stroganoff : seigt kjøtt, smakte edikk. Laks som var svartsvidd på toppen, ikke Ok smak. Sausen var skvalatynn og smaksløs. Tomt for rømmegrøt. Dette var en skuffende opplevelse. Alt bar preg av Dårlig planlegging og manglende kompetanse. Toalettanlegget bar også preg av dårlig renhold. Skjerpings dere som drifter dette stedet nå. Stedet fortjener ikke dette!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, annebirgittel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. mai 2018 via mobile enheter

Her er det NYE eiere i 2018. Buffen på Atmasjø kafé kan trygt anbefales, det er skjelden alle i familien er fornøyde men, det var vi her. Fantastisk sted med fin utsikt, hyggelig bevertning og god mat. Inner 10er her er det ingenting å si på prisen

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, olam482
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Har du vært i ATNASJØ KAFE AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.