Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lyst og tilsynelatende rent”
Anmeldelse av Thai Kitchen

Thai Kitchen
Vurdert som nr. 2 av 3 Restauranter i Aurskog
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Lyst og tilsynelatende rent lokale. Veldig Hyggelig og hjelpsom betjening, men dessverre skuffet maten.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, frkfestli
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (7)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 7 anmeldelser

Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Kjørte 3 mil ekstra for å prøve ny restaurant. Flere nevner at det er den beste i sin prisklasse i Aurskog Høland. Det stemmer nok bra.
PS: søndager lørdager kan det bli fult i restauranten. Da er det lov å benytte seg av takeaway.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 788knutb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2018 via mobile enheter

Har spist her flere ganger, dette er etter min mening det beste restaurant tilbudet i lavere prisklasse i kommunen. Kan varmt anbefales.

Dato for besøk: august 2018
1  Takk, 989kristiant
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

God mat, greie priser, kjempehyggelige servitører. Veldig rent og ryddig. Stikker innom her av og til, og blir aldri skuffet.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Raymond H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juni 2018 via mobile enheter

Det ble brå bestemt middag, og valget ble Thai Kitchen. Og det angrer vi ikke på. Veldig god mat og flott service. Tusen takk for maten!

Dato for besøk: april 2018
Takk, IdaMi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Thai Kitchen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din